آزمون جامع مهارت‌آموزان آموزش و پرورش استان بوشهر برگزار شد

  • کد خبر : 8181
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷
آزمون جامع مهارت‌آموزان آموزش و پرورش استان بوشهر برگزار شد
همزمان با سراسر کشور، آزمون جامع مهارت آموزان استخدامی پیمانی آموزش و پرورش با حضور ۳۴۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش دیارجنوب، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر صبح جمعه در حاسیه این آزمون در پردیس علامه طباطبایی بوشهر اظهار کرد: برای برگزاری شایسته این آزمون در این دانشگاه تیمی متشکل از همکاران واحدهای مختلف با محوریت واحد نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت مدیریت استانی بوشهر تشکیل شد.

رضا درویشی گفت: اطلاع رسانی خوبی در زمینه این آزمون انجام شد و از آغاز اعلام جزییات این آزمون واحد روابط عمومی دانشگاه تمامی اطلاعیه های صادره از سوی سازمان مرکزی را در سایت و کانال های خبری دانشگاه در فضای مجازی انتشار داده شد.

درویشی در ادامه خاطرنشان ساخت: داوطلبین مجاز در این آزمون شامل مهارت آموزان ماده ۲۸، سری هشتم، نهم، دهم و جاماندگان سنوات قبل هستند.

وی بیان داشت: داوطلبانی مجاز به شرکت در این آزمون خواهند بود که پودمان‌های یک، دو را با موفقیت گذرانده و نمره حد نصاب را در تمامی دروس آموزشی، کارورزی و فرهنگی کسب کرده باشند.

درویشی تصریح کرد: این آزمون به صورت کتبی چندگزینه ای بوده و نمره منفی ندارد و مدت پاسخ دهی به سؤالات ۱۱۰ دقیقه است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: ۳۴۶ نفر از داوطلبین مجاز در این آزمون جامع (اصلح) حضور دارند که از این تعداد ۲۰۴ نفر خانم و ۱۴۲ نفر آقا هستند که در صورت قبولی رسماً به عنوان معلم پیمانی جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر و رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بوشهر با همراهی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر از این آزمون بازدید داشتند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=8181

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.