سواحل و فراساحل استان بوشهر مواج می‌شوند

  • کد خبر : 40721
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
سواحل و فراساحل استان بوشهر مواج می‌شوند
کارشناس هواشناسی استان بوشهر گفت: از فردا با وزش بادهای نسبتا شدید جنوبی و تداوم آن تا روز شنبه، سواحل و فراساحل استان به‌تناوب مواج می‌شوند.

به گزارش دیارجنوب ، حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، از فردا (چهارشنبه) با وزش بادهای نسبتا شدید جنوبی و تداوم آن تا روز شنبه، سواحل و فراساحل استان به‌تناوب مواج پیش‌بینی می‌شوند، همچنین در این مدت غبار محلی و مه صبحگاهی نیز در مناطق مختلف استان رخ خواهد داد.

وی افزود: روز شنبه احتمال بارش خفیف باران در مناطق شمالی و ارتفاعات شرقی استان دور از انتظار نیست.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، در برخی ساعات وزش باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی خواهد بود.

وی ادامه داد: جهت وزش باد متغیر، در ابتدا شمال غربی به‌تدریج جنوب شرقی، با سرعت ۸ تا ۲۸ گاهی تا ۳۶ کیلومتردرساعت، از فردا روی دریا ۱۴ تا ۴۴ گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی می شود.

وی یادآور شد: ارتفاع موج دریا امروز ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر و از فردا ۱۲۰ تا ۲۱۰ گاهی تا ۲۴۰ سانتی‌متر خواهد بود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=40721
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.