قاچاقچیان دام زنده در بوشهر بیش از ۹ میلیارد ریال جریمه شدند

  • کد خبر : 31100
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
قاچاقچیان دام زنده در بوشهر بیش از ۹ میلیارد ریال جریمه شدند
سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر گفت: رسیدگی به ۲ پرونده مربوط به قاجاق دام زنده در شهرستان دشتی این استان منجر به جریمه ۹ میلیارد و ۷۵ میلیون ریال شد.

به گزارش دیارجنوب، سید موسی حسینی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس گزارش پلیس آگاهی شهرستان دشتی مبنی بر کشف ۱۹۵ رأس دام زنده قاچاق، ۲ پرونده تخلف در سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شد.

وی یادآور شد: در پرونده نخست، تعداد ۹۵ راس گوسفند زنده به ارزش ۴.۲ میلیارد ریال که فاقد اسناد قانونی حمل بوده، علاوه بر ضبط کامل محموله، مشمول جریمه نقدی معادل ارزش دام‌ها شد.

حسینی تصریح کرد: در پرونده دوم نیز، ۱۰۰ راس دام زنده به ارزش ۵ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال به دلیل قاچاق، محکومیت به پرداخت جریمه نقدی و ضبط محموله را در پی داشت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر، قاچاق دام را تهدیدی برای امنیت معیشتی و اولویتی برای رسیدگی این سازمان دانست و بر رویکرد حمایتی از تولید داخلی و ثبات بازار تأکید کرد.

وی همچنین همکاری با دستگاه‌های انتظامی و قضایی در اجرای این احکام مؤثر خواند و هدف از این اقدامات را جلوگیری از اقدامات غیرقانونی اقتصادی، خسارات دامپزشکی و اختلال در بازار دام استان عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=31100

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.