محدوديت‌های ترافيكی روز ارتش در بوشهر اعلام شد

  • کد خبر : 21400
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
محدوديت‌های ترافيكی روز ارتش در بوشهر اعلام شد
رئيس پليس راهور استان بوشهر از محدوديت‌های ترافيكی برگزاری رژه ۲۹ فروردین روز ارتش در شهر بوشهر خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، سرهنگ محمد صادقی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تبريك روز ارتش به دلاور مردان ارتش جمهوری اسلامي ايران، اظهار داشت: همزمان با روز ارتش جمهوری اسلامی ايران به منظور اجرای هر چه با شكوه‌تر مراسم رژه ۲۹ فروردين، محدوديت‌ها و ممنوعيت‌های ترافيكی در محدوده بلوار ساحلی و مسيرهای منتهی به محل برگزاری مراسم با همكاری كليه عوامل پليس راهور و انتظامی به اجرا در می‌آيد.

وی در خصوص محدوديت‌ها بیان داشت: از ساعت ۶ صبح مورخ ۲۹ فروردين ورود هر گونه وسيله نقليه شخصی و عمومی به بلوار ساحلی محدوده ميدان هوايی تا دوربرگردان نفت‌كش ممنوع است.

صادقی یادآور شد: شهروندان در خصوص تعيين مسير حركت پيش‌بينی‌های لازم را انجام داده و از معطلی در ترافيك اجتناب کنند.

وی تاکید کرد: پارک كردن وسايل نقليه از ساعت ۲۴ تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ در بلوار ساحلی و در محدوده رژه نيروهای مسلح ممنوع است و در صورت پارک يا توقف، ماموران پليس راهور با جرثقيل اقدام به انتقال خودرو به پاركينگ خواهند نمود.

صادقی تصریح کرد: ورود و عبور هر گونه وسيله نقليه شخصی و غيرمجاز به ستون‌های رژه ادوات و خودروهای نظامی در هنگام تردد در معابر برای حركت به سمت محل برگزار مراسم و برگشت به يگان‌های نظامی ممنوع است.

رییس پلیس راهور استان بوشهر توصيه كرد، شهروندان با صبر و حوصله نهات همكاری و احتياط در رانندگی داشته باشند و مسيرهای حركت خودروها و ادوات نظامی فاصله طولی و عرضی مناسب و ايمن را رعايت کنند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=21400
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.