اجرای ۱۰۰ پروژه عمران شهری در دشتستان

  • کد خبر : 27521
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
اجرای ۱۰۰ پروژه عمران شهری در دشتستان
فرماندار دشتستان گفت: هم‌اکنون ۱۰۰ پروژه عمران شهری در این شهرستان در دست اجراست که شهرداری‌ها باید با تعامل، هم‌افزایی تکمیل این پروژه‌ها را شتاب بخشند.

به گزارش دیارجنوب، احمد دشتی شامگاه یکشنبه در نشست با شهرداران دشتستان و بررسی پروژه‌های اولویت دار شهرداری‌های این شهرستان اظهار کرد: عملکرد شهرداری‌ها ویترین خدمات دولت است و تلاش آنها از منظر شهروندان برداشتی از خدمات کل نظام و دولت به شمار می‌رود.

وی بیان‌کرد: مجموعه فرمانداری دشتستان از خدمت رسانی به مردم توسط شهرداری‌های شهرستان حمایت همه جانبه خواهد داشت.

دشتی با تاکید بر تعامل، هم‌افزایی و تسریع در اجرای پروژه‌های شهری توسط شهرداری‌های شهرستان، یادآور شد: اگر سرعت در اجرای پروژه‌ها و تسریع در امور مردم، توسط شهرداری‌ها صورت پذیرد، خروجی آن منجر به رضایتمندی و امیدآفرینی در جامعه می‌شود.

فرماندار دشتستان بیان کرد: اکنون بیش از ۱۰۰ پروژه عمران شهری در ۹ شهر این شهرستان در دست اجراست که تسریع در تکمیل آنها مورد تاکید قرار دارد.

به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، دشتی عنوان کرد: آسفالت معابر، زیباسازی شهر، تسطیح خیابان‌ها، فضای سبز، پارک و فضاهای تفریحی و گردشگری و غیره از جمله این پروژه‌ها است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=27521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.