به گزارش خبرنگار دیارجنوب، ابراهیم رضایی ظهر چهارشنبه 28 آذر ماه در نشست خبری با اشاره به تشکیل 81 جلسه در 6 ماه ابتدای سالجاری اظهار داشت: از این تعداد جلسات، 10 مورد مربوط به رای اعتماد به وزرا و 29 جلسه دیگر نیز در حوزه نظارت برگزار شده است.
وی اصلی ترین کار کمیسیون امنیت ملی را مسئله اتباع بیگانه و قاچاق عنوان کرد و گفت: طی 3 ماه گذشته در دشتستان بعد از استقرار دولت جدید با برخی وزرا دیدار و جلسه در خصوص مسائل شهرستان و استان تشکیل و 6 ملاقات عمومی برگزار شد.
رضایی با اشاره به دیدار با سازمان ثبت اسناد کشور بیان داشت: در خصوص مشکلات سنددار کردن اراضی در شهرستان تصمیماتی گرفته شد تا برخی نقاط شهر برازجان و شهرستان نیز سنددار شوند.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی درخصوص بیمارستان 17 شهریور عنوان کرد: درحال حاضر این پروژه فعال و دارای پیشرفت 60 درصدی است.
وی با بیان اینکه در دیدار با وزیر بهداشت در تهران، پیگیر تامین مالی این پروژه بودم، افزود: پیش بینی میشود که بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان طی 18 ماه به بهره برداری برسد.
رضایی با بیان اینکه از وضعیت فعلی بیمارستان گنجی برازجان راضی نیستم، بیان کرد: در جلسه هفته گذشته با وزیر بهداشت، مسائل حوزه بهداشت و درمان شهرستان مطرح شد.
وی افزود: در این جلسه وضعیت بیمارستان گنجی و کامل نبودن تجهیزات و تخت های این بیمارستان را مطرح کردم.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی درخصوص سد دالکی گفت: سد دالکی یکی از پروژه های اصلی شهرستان است که همواره مورد پیگیری قرار گرفته و در آخرین دیدار با رییس جمهور نیز درخواست تامین مالی این پروژه مطرح شد.
وی با بیان اینکه دستور رییس جمهور به سازمان برنامه بودجه برای تزریق بودجه داده شد، افزود: مقداری از این اعتبارات تزریق شد که مشکلات این پروژه را تاحدودی برطرف کرد.
رضایی گفت: در دیدار با وزیر نیرو در خصوص سد دالکی، مشکل آب شرب دشتستان، استان و مخازن آب در برازجان و دالکی صحبت شد.
وی بابیان اینکه ایران برای اتباع بیگانه بهشت است، افزود: اتباع بیگانه هیچگونه مالیاتی پرداخت نمی کنند و باید درابن خصوص فکری اساسی شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در کمیسیون امنیت ملی سالجاری هدف گذاری برای اخراج 2 میلیون اتباع بیگانه از کشور انجام شد که تا کنون بیش از یک میلیون نفر اتباع از کشور اخراج شده اند.
وی با بیان اینکه از رفع فیلترینگ برخی پیام رسانها استقبال میکنم، افزود: موافق فیلترینگ نیستم ولی باید جلوس محتوای مستهجن گرفته شود.
وی درخصوص سوء استفاده کننده گان از بیت المال تصریح کرد: خلاف کاران، مجرمین و سوء استفاده کننده گان از بیت المال در رد صلاحیت ها نگران باشند چون برابرِ قانون با آنها رفتار خواهد شد.
رضایی در خصوص عدم حضور شهردار برازجان در جلسه شهرداران گفت: تاکنون بین هیچ شخص، مسئول و مردم تبعیضی صورت نگرفته و در خصوص این موضوع نیز، تعدادی از شهرداران درخواست دیدار با رییس سازمان شهرداری ها را داشتند که از آنها برای این جلسه دعوت کردم.
وی افزود: اگر شهرداری برازجان و اعضای شورا درخواست جلسه داشته باشند، حتما برای برگزاری پیگیری خواهم کرد.
درود بر دکتر رضایی بهترین نماینده دشتستان و استان