بهگزارش دیارجنوب، صبح امروز در آیینی با حضور رئیسکل دادگستری استان بوشهر، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان و معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر، تعداد ۷۰ جلد سند مالکیت واحدهای مسکونی برای نخستین بار در روستای لاورده از توابع شهرستان کنگان به متقاضیان اهدا شد.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر در این آیین با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و گرامیداشت هفته وحدت، خدمت به مردم را افتخاری بزرگ برای دستگاه قضایی دانست و گفت: این اقدام در راستای اجرای عدالت و صیانت از حقوق مردم انجام شد.
مهدی مهرانگیز افزود: حضور در میان مردم و پیگیری مشکلات آنان از دستورات موکد ریاست قوه قضاییه است.
رئیسکل دادگستری استان بوشهر با قدردانی از کارکنان اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان کنگان بیان کرد: این کارکنان با حضور مستقیم در روستا و بدون دریافت هیچگونه هزینه از مردم، عملیات نقشهبرداری و آمادهسازی اسناد را انجام دادند که نمونهای بارز از خدمترسانی بیمنت به مردم است.
مهرانگیز همچنین از محمدرضا بزرگمهر مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر به دلیل پشتیبانی و مدیریت جهادی در تحقق این طرح تقدیر کرد و گفت: این حرکت نشان داد که با همت و تلاش کارکنان خدوم، میتوان بخشی از مشکلات دیرینه مردم را برطرف کرد و رضایتمندی آنان را بهدست آورد.
وی با اشاره به نقش مهم سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اظهار کرد: رئیس این سازمان بر حدنگاری زمینهای استان بوشهر تأکید ویژهای داشته و تاکنون پنج بار برای پیگیری مسائل ثبتی به استان سفر کرده است که با همین پیگیریها زمینه آمادهسازی و صدور این اسناد فراهم شد.
همچنین در حاشیه این مراسم، میز خدمت دستگاه قضایی استان با حضور مردم برپا شد و رئیس کل دادگستری استان دستورات لازم را درباره مسائل قضایی، اشتغال، آلایندگی و دیگر مطالبات مردمی صادر کرد.