اعضای باند ۱۲ نفره تولید و انتشار محتواهای مبتذل دستگیر شدند

  • کد خبر : 12349
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
اعضای باند ۱۲ نفره تولید و انتشار محتواهای مبتذل دستگیر شدند
رئیس پلیس فتای استان بوشهر از انهدام اعضای باند ۱۲ نفره که با الگوگیری از نمونه‌های خارجی اقدام به تولید محتواهای مبتذل و انتشار آنها می‌کردند خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، سرهنگ مهدی قاسمی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خواهر جوان سردسته این شبکه مجرمانه بر اساس نمونه‌های مشابه غربی و همکاری ۲ نفر مرد اقدام به تهیه محتوا و کلیپ‌های مبتذل و بعضاً رقص مختلط به صورت نیمه برهنه کرده و با تدوین حرفه ای در صفحات اینستاگرامی اولیه تحت مدیریت خود و سپس در بیش از ۱۲ صفحه اینستاگرامی اعضای این باند بازنشر داده اند.

وی افزود: با هدف سالم سازی فضای مجازی و با احترام به مطالبات عمومی خصوصاً خانواده‌ها که برخورد با شبکه‌ها و باندهای سازمان یافته مجرمانه غیراخلاقی را خواستار هستند، تمامی محتواهای مجرمانه صفحات مذکور حذف و اعضای این باند پس از دستگیری و انجام تحقیقات مقدماتی به مرجع قضائی جهت سیر مراحل قانونی و تصمیم گیری معرفی شدند.

رئیس پلیس فتای استان بوشهر ضمن توصیه به کاربران برای مدنظر قرار دادن قوانین، ارزش‌ها و هنجارهای اخلاقی جامعه در هنگام فعالیت‌های اینترنتی، تاکید کرد: با هدف تقویت سالم سازی فضای مجازی و حضور بدون دغدغه شهروندان به‌ویژه جوانان و نوجوانان، برخورد قانونی بازدارنده با باندها و شبکه‌های سازمان یافته مجرمانه در اولویت مأموریت‌های پلیس فتا قرار دارد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=12349

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.