به گزارش دیارجنوب، محمد شفیع موذنی مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی صبح امروز در آیین افتتاح نمایشگاه عکس «کار، تولید، خودکفایی» در این پالایشگاه اظهار داشت: این نمایشگاه تا روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: ۵۰ قطعه عکس از تصویر کارکنان این پالایشگاه با موضوعات کار و اشتغال برای عموم به نمایش درآمده است.
موذنی گفت: هر کدام از این عکسها بیانگر یکی از وجوه سازگاری نیروی انسانی با محیط کار و زندگی اجتماعی هستند.
وی بابیان اینکه هرکدام از این عکسها داستان و روایت خاص خود را دارد، گفت: در این عکسها لحظات شادی، رنج و سایر احوالات روزانه کارگران به تصویر کشیده شده است.
موذنی خاطرنشان کرد: هدف از برپایی چنین نمایشگاهی توجه و اهمیت دادن به زحمات و تلاشهای شبانهروزی کارگران این پالایشگاه در هر برهه از زمان است.که با حفظ تولید پایدار ارزشمندی خود را بیش از بیش بر همگان نشان میدهند.
در ادامه سرهنگ حیدری مسؤل سازندگی بسیج شهرستان عسلویه از مجاهدت و ایثار این جهادگران جبهه اقتصادی تمجید و نقش کارگران را در جامعه ارزشمند و سودمندترین طبقه در اجتماع خواند.