افتتاح و عملیات اجرایی ۶۴۸ پروژه شهرستان دشتستان آغاز شد

  • کد خبر : 40987
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
افتتاح و عملیات اجرایی ۶۴۸ پروژه شهرستان دشتستان آغاز شد
استاندار بوشهر گفت: افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶۴۸ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دشتستان با چهل هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری آغاز شد.

به گزارش دیارجنوب ، ارسلان زارع چهارشنبه‌شب در پایان آیین‌های افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های دهه فجر شهرستان دشتستان در جمع خبرنگاران با قدردانی از حضور باشکوه مردم استان بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: این حضور جلوه‌ای از اقتدار، انسجام و همبستگی ملی بود که چشم جهانیان را خیره کرد.

وی افزود: در دهه فجر امسال پروژه‌های عمرانی و طرح‌های اقتصادی متعددی در حوزه‌های آموزش، حمل و نقل، آب و سایر زیرساخت‌ها در شهرستان دشتستان افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد که نقش مهمی در رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم دارد.

استاندار بوشهر با اشاره به جزئیات این طرح‌ها بیان کرد: از مجموع ۶۴۸ پروژه شهرستان دشتستان، ۶۱۴ پروژه عمرانی با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار میلیارد ریال افتتاح یا اجرایی شده است.

زارع تصریح کرد: همچنین ۳۴ طرح اقتصادی با سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در این شهرستان به بهره‌برداری رسیده که زمینه‌ساز رونق تولید و اشتغال خواهد بود.

وی بیان کرد: دشتستان نقش مؤثری در اقتصاد استان بوشهر به‌ویژه در بخش‌های کشاورزی، صنعت و گردشگری دارد و با اجرای طرح‌های جدید، زمینه اشتغال پایدار جوانان و ارتقای سطح رفاه عمومی بیش از پیش فراهم می‌شود.

استاندار بوشهر همچنین به چالش‌های حوزه آب آشامیدنی در دشتستان اشاره کرد و افزود: با تکمیل پروژه‌های مرتبط از جمله سد دالکی، بخش مهمی از مشکلات تأمین آب این شهرستان برطرف خواهد شد.

زارع ادامه داد: در حوزه راه‌سازی نیز پروژه‌های مهمی از جمله بزرگراه دالکی به کنارتخته در دست اجراست که تسریع در تکمیل این طرح‌ها مورد تأکید است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=40987
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.