امداد موفق پزشکی به خدمه نفتکش پانامایی در آب‌های عسلویه

  • کد خبر : 3854
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۹
امداد موفق پزشکی به خدمه نفتکش پانامایی در آب‌های عسلویه
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: امدادرسانی به ۲ خدمه شناورهای خدماتی ( یک نفتکش پانامایی و یک شناور خدماتی داخلی) در آب‌های عسلویه و خارگ با موفقیت پایان یافت.

به گزارش دیارجنوب، مصطفی حاجی‌رضایی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین عملیات نیز به مرکز فرعی جست و جو و نجات دریایی عسلویه مبنی بر اعلام نیاز پزشکی شناور خدماتی پانامایی در محدوده بندر عسلویه، شناور ناجی ۲۰ به منطقه اعزام شد.

وی بیان کرد: شناور ناجی پس از رسیدن به موقعیت و تحویل گرفتن فرد بیمار، وی را به یک دستگاه خودرو اورژانس هماهنگ شده در اسکله پارس بندر عسلویه تحویل داد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در دومین عملیات نیز پیرو اعلام اضطرار به مرکز فرعی جست و جو و نجات دریایی خارگ مبنی بر اعلام نیاز پزشکی شناور نفتکش در محدوده لنگرگاه خارگ، شناور ناجی ۹ به موقعیت اعزام شد.

حاجی رضایی ادامه داد: شناور ناجی با رسیدن فرد بیمار را در حالت ضعف و بی حالی شدید به اورژانس شرکت ملی نفتکش ایران تحویل داد.

وی تاکید کرد: دریانوردان در صورت مواجهه با اضطرار دریایی باید در اسرع وقت با سانانه تلفنی ۱۵۵۰ تماس حاصل کنند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=3854

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.