مدیرکل انتقال خون استان بوشهر در نشست خبری مطرح کرد؛

اهدای خون 21 هزار نفر به‌صورت مستمر در استان بوشهر/ فعالیت پروژه‌های نیمه‌تمام / کمبود نیرو بزرگ‌ترین مشکل پایگاه‌های انتقال خون

  • کد خبر : 4765
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲
اهدای خون 21 هزار نفر به‌صورت مستمر در استان بوشهر/ فعالیت پروژه‌های نیمه‌تمام / کمبود نیرو بزرگ‌ترین مشکل پایگاه‌های انتقال خون
مدیرکل انتقال خون استان بوشهر از اهدای خون 21 هزار نفر به‌صورت مستمر در این استان خبر داد و گفت : بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام طی چند سال گذشته فعال شدند و کمبود نیرو بزرگ‌ترین مشکل پایگاه‌های انتقال خون است.

به گزارش دیارجنوب ، علی باستین در نشست خبری روز شنبه ششم مردادماه بابیان اینکه در کنار احداث مجموعه‌های درمانی و بیمارستان‌ها باید مراکز انتقال خون توسعه و ارتقاء یابند اظهار داشت : در دو سال گذشته 40 هزار نفر اهداء خون کرده‌اند که معادل 25 درصد افزایش بوده است.
وی با اشاره به اینکه نیاز خون در استان تا 12 روز تأمین است اضافه کرد: بزرگ‌ترین مشکل پایگاه‌های انتقال خون در استان کمبود نیروی انسانی است.
این مسئول بابیان اینکه چندین پایگاه انتقال خون در استان افتتاح‌شده است گفت : پایگاه خیرساز در دیلم بااعتباری بالغ‌بر 40 میلیارد تومان ، پایگاه ششم در پارس جنوبی و خارگ در چند سال اخیر افتتاح‌شده است.
وی بازسازی ساختمان مرکزی انتقال خون بوشهر را از دیگر پروژه‌ها عنوان کرد و ابراز داشت: این پروژه درمجموع بااعتباری بالغ‌بر 300 میلیارد ریال در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
وی تأکید کرد: ساحتمان دوطبقه انتقال خون بااعتباری بالغ‌بر 30 میلیارد ریال و احداث سردخانه بااعتباری بالغ‌بر 15 میلیارد ریال در ماه‌های آینده افتتاح خواهند شد.
مدیرکل انتقال خون استان بوشهر از خریداری یک دستگاه اتوبوس سیار خون‌گیری خبر داد و گفت : اتوبوس قدیمی خون‌گیری در استان از رده خارج‌شده بود و اتوبوس جدیدی بااعتباری بالغ‌بر100 میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان انتقال خون و مسئولیت‌های اجتماعی نفت خریداری‌شده است.

وی فعال شدن آزمایشگاه انتقال خون استان را از دیگر اقدامات بزرگ و حیاتی توصیف کرد و بیان داشت : قبلاً برای آزمایش کیسه‌های خون باید به استان هم‌جوار ارسال می‌شد که با پیگیری انجام‌شده و خرید چند دستگاه غربالگری و گره بندی خون این آزمایشگاه فعال شد.
این مسئول شناسایی گروه‌های فرعی خون را از امکانات فعال شدن این آزمایشگاه عنوان کرد و گفت : درگذشته برای شناسایی گروه‌های فرعی خون به تهران فرستاده می‌شد ولی هم‌اکنون این امر توسط پزشکان مستقر در مرکز انتقال خون استان میسر شده است.
وی در تشریح خون‌گیری توسط تیم‌های سیار اذعان داشت : تا قبل از سال 1400 تیم‌های سیار یک هزار و 400 نفر خون‌گرفته شده بود که در دو سال اخیر بالای ده هزار نفر خون توسط تیم‌های سیار گرفته‌شده است.
وی راه‌اندازی مجمع خیرین انتقال خون استان در سال جاری را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و گفت : از ابتدای سال تاکنون 12 هزار نفر در استان اهدا خون کرده و در این همین مدت ۳۶ هزار واحد فرآورده خونی پلاسما، پلاکت و گلبول قرمز تولیدشده است.
باستین در ادامه تصریح کرد: 95 درصد اهداکنندگان خون در استان مردها هستند و باید فرهنگ اهدا خون در خانم‌ها و فرزندان آینده را در جامعه گسترده کنیم.
وی در ادامه گفت : 21 هزار نفر به‌صورت مستمر در استان بوشهر خون خود را اهدا می‌کنند.
مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با اشاره به اینکه در شبکه ملی خون رسان علاوه بر تأمین خون استان به استان‌های دیگر انتقال خون صورت می‌گیرد بیان داشت : بوشهر، کنگان، برازجان، گناوه و دیلم دارای پایگاه انتقال خون هستند و فعالیت پایگاه در جزیره خارگ بستگی به نیاز خواهد بود.
.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=4765
  • نویسنده : ایمان خوشقدم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.