بهره‌برداری از ایستگاه پمپاژ فاضلاب فرهنگیان دیلم تا پایان سال جاری

  • کد خبر : 16327
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
بهره‌برداری از ایستگاه پمپاژ فاضلاب فرهنگیان دیلم تا پایان سال جاری
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: ایستگاه پمپاژ فاضلاب منطقه فرهنگیان دیلم (PS7 و PS8) تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می رسد.

به گزارش دیارجنوب، ابوالحسن عالی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: با راه‌اندازی این ایستگاه، 15 کیلومتر از شبکه فاضلاب اجرا شده در این منطقه به مدار بهره‌برداری وارد خواهد شد.

وی افزود: برای اجرای این طرح، اعتباری بالغ بر 600 میلیارد ریال اختصاص یافته است که نشان از اهمیت پروژه در بهبود خدمات‌رسانی به مردم منطقه دارد.

عالی با تأکید بر نقش زیرساخت‌های فاضلاب در ارتقای سلامت عمومی و محیط زیست، از اجرای 5 کیلومتر شبکه فاضلاب دیگر در شهر دیلم خبر داد.

وی یادآور شد: این طرح با اعتباری معادل 300 میلیارد ریال در حال انجام است و پس از تکمیل، تأثیر قابل توجهی بر بهبود شرایط زیست‌محیطی و کاهش مشکلات ناشی از نبود سیستم فاضلاب خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر همچنین به همکاری مستمر با پیمانکاران و دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در کنار اجرای پروژه‌های جدید، برنامه‌های بهسازی و ارتقای شبکه‌های موجود نیز در دستور کار قرار گرفته است.

عالی اظهار کرد: این اقدامات با هدف کاهش هدررفت منابع و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر عنوان کرد: توسعه شبکه‌های آب و فاضلاب از جمله اولویت‌های اساسی این شرکت است که با هدف افزایش سطح رضایتمندی شهروندان و حفظ منابع طبیعی منطقه در دستور کار قرار دارد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=16327

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.