بهره‌مندی روستای درودگاه دشتستان از ۴ پروژه راهداری

  • کد خبر : 9611
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
بهره‌مندی روستای درودگاه دشتستان از ۴ پروژه راهداری
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: ۴ پروژه راهداری در محدوده روستای درودگاه از توابع بخش سعدآباد دشتستان فعال یا در دست اجراست.

به گزارش دیارجنوب، عبدالکریم اخترشناس ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید استاندار و نماینده مجلس از پروژه‌های راهداری دشتستان در روستای درودگاه بیان کرد: پل جدید روستای درودگاه به عنوان یکی از خواسته‌های قدیمی مردم این منطقه در دست اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: تعریض و بهسازی محور «جتوط به درودگاه» نیز به طول ۱.۵ کیلومتر اجرا شده و قطعه دوم نیز با اعتبار ۳ میلیارد تومان در دست مطالعه است.

وی یادآور شد: همچنین تعریض و بهسازی محور «سعدآباد- جتوط- نظرآقا» هم فعال می‌باشد، ضمن اینکه تعریض و بهسازی راه روستایی درودگاه (از سمت اتوبان برازجان به گناوه) به طول ۳.۲ کیلومتر در مرحله مناقصه می‌باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر ابرازامیدواری کرد: با تکمیل و بهره‌برداری این پروژه‌ها در روستای تاریخی و با سابقه درودگاه، شیرینی خدمات نظام اسلامی به کام مردم بنشیند و شاهد ارتقای تردد کاربران جاده‌ای باشیم.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=9611

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.