تاسیس اولین نمایندگی سازمان نظام روانشناسی استان بوشهر در دشتستان

  • کد خبر : 23241
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
تاسیس اولین نمایندگی سازمان نظام روانشناسی استان بوشهر در دشتستان
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: اولین نمایندگی سازمان نظام روانشناسی استان بوشهر در این شهرستان تأسیس می‌شود.

به گزارش دیارجنوب، احمد دشتی شامگاه دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه در نشست کارگروه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهرستان دشتستان اظهار داشت: برای کنترل و کاهش خودکشی در کنار آموزش از خانواده تا جامعه و تمرکز بر برنامه‌های پیشگیرانه، باید یک همگرایی و همکاری بین مردم و تمام بخش‌های تأثیر گذار شکل بگیرد و از آنجایی که این موضوع ماهیت چند وجهی دارند، می‌طلبد تمام دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی با تمام توان تلاش کنند.

وی با تاکید بر وظایف این کارگروه خاطرنشان کرد: ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی، تقویت همکاری‌های متقابل بین دستگاه‌های اجرایی و استفاده بهینه از امکانات آنها، تشکیل کمیته‌های کارشناسی و تحقیقاتی با استفاده از نظرات صاحب نظران مسائل اجتماعی و نظارت بر حسن اجرای مصوبات کارگروه از وظایف این کارگروه بوده، که همه اعضای این کارگروه باید در تحقق اهداف و وظایف این کارگروه تلاش کنند.

رئیس کارگروه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همچنین در این جلسه با اشاره به چالش‌های اجتماعی شهرستان گفت: می‌طلبد با کمک از جامعه هنرمندان، اصحاب رسانه فعالین اجتماعی و خانواده‌ها با انجام برنامه‌های فرهنگی، هنری و آموزشی، مهارتی در مسیر بر طرف کردن این معضل گام برداشت.

دشتی در پایان با ابراز امیدواری گفت: با پیگیری‌های انجام شده بزودی اولین نمایندگی سازمان نظام روانشناسی استان بوشهر در شهرستان دشتستان تأسیس می‌شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=23241

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.