تخصیص ۳۴ میلیارد تومان به جاده ساحلی دیّر

  • کد خبر : 37347
  • ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
تخصیص ۳۴ میلیارد تومان به جاده ساحلی دیّر
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر از تخصیص ۳۴ میلیارد تومان اعتبار ملی و استانی برای تکمیل، بهسازی و ایمن‌سازی محور حادثه‌خیز دیر–بردخون خبر داد.

به گزارش دیارجنوب ، فرزاد رستمی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در سالن جلسات این اداره کل از تخصیص ۳۴ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و ایمن‌سازی بخش باقی‌مانده محور دیر به بردخون خبر داد و اظهار داشت: این مبلغ از محل اعتبارات ملی، استانی و شورای راهبردی تأمین شده است و می‌تواند نقش مؤثری در پایان پروژه و ارتقای ایمنی مسیر داشته باشد.

وی بیان کرد: محور دیر به بردخون به‌دلیل طول زیاد، عرض کم و نبود شانه ایمنی از خطرناک‌ترین جاده‌های استان به‌شمار می‌رود و طی سال‌های گذشته موجب بروز تلفات جانی و خسارات مالی شده است.

رستمی افزود برای ۱۳ کیلومتر دیگر از مسیر نیز اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شده و قراردادهای اجرایی لازم منعقد شده است.

وی ادامه داد: در محدوده کنگان نیز اجرای نیوجرسی در دستور کار قرار دارد و قرارداد آن امضا شده است؛ علاوه بر این، روکش آسفالت خروجی کنگان به سمت عسلویه و بخشی از مسیر از طرف عسلویه در حال اجراست.

مدیرکل راهداری استان بوشهر تأکید کرد: تکمیل و بهسازی محور دیّر–بردخون تأثیر چشمگیری در افزایش ایمنی تردد، کاهش تصادفات و تسهیل رفت‌وآمد مردم و فعالان اقتصادی منطقه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=37347

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.