تخصیص ۴ مگاوات برق برای پایداری انرژی در خارگ

  • کد خبر : 22694
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴
تخصیص ۴ مگاوات برق برای پایداری انرژی در خارگ
مدیر عملیات عمومی خارگ از تخصیص بیش از ۴ مگاوات برق به نیروگاه برق خارگ به منظور تقویت پایداری شبکه شهری این جزیره خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، محمدرضا دشتی‌زاده ظهر سه‌شنبه در نشست با معاون وزیر نیرو از تخصیص بیش از ۴ مگاوات برق به نیروگاه برق خارگ به منظور تقویت پایداری شبکه شهری این جزیره خبر داد.

وی اظهار داشت: در پاسخ به درخواست نیروگاه خارگ و برای حفظ پایداری برق در محدوده شهری، بیش از ۴ مگاوات برق از سوی شرکت پایانه‌های نفتی ایران به این منطقه اختصاص یافته است. این اقدام مهم با حمایت و دستور مستقیم مدیرعامل محترم شرکت پایانه‌های نفتی ایران و رئیس پایانه نفتی خارگ انجام شده است.

دشتی‌زاده با تأکید بر نگاه مسئولانه شرکت پایانه‌ها نسبت به وضعیت عمومی جزیره خارگ، افزود: تلاش ما بر این است که تا حد امکان از ظرفیت‌های موجود شرکت برای تأمین و حفظ پایداری برق محدوده شهری استفاده شود. این همکاری در شرایط حساس کنونی، نقش مهمی در کاهش فشار بر شبکه برق جزیره خواهد داشت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: پایداری برق در جزیره خارگ یک نیاز حیاتی برای مردم، صنعت و خدمات عمومی است و ما در چارچوب مسئولیت اجتماعی، در کنار دیگر نهادهای اجرایی برای تحقق این هدف همکاری خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=22694
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.