در دیدار رئیس جهاددانشگاهی با فرماندار بوشهر تأکید شد:

توسعه زیرساخت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی بوشهر در حوزه ژنتیک، سلول‌های بنیادی و شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر : 24288
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
توسعه زیرساخت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی بوشهر در حوزه ژنتیک، سلول‌های بنیادی و شرکت‌های دانش‌بنیان
در راستای توسعه ظرفیت‌های پژوهشی، فناوری و نوآوری در استان، جلسه‌ای مشترک با حضور دکتر علی احمدی زاده رئیس جهاددانشگاهی استان و محمد مظفری فرماندار بوشهر برگزار شد.

به گزارش دیارجنوب، در این نشست، دکتر احمدی زاده ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های راهبردی جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و کارآفرینی، به بیان نیازهای زیرساختی در بخش‌هایی همچون آزمایشگاه ژنتیک، مرکز سلول‌های بنیادی و شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های خلاق فناور پرداخت.
وی با تأکید بر توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در زمینه مهارت‌آموزی و اجرای طرح‌های ملی اشتغال، آمادگی کامل این نهاد را برای همکاری با فرمانداری در جهت ارتقای سطح آموزش‌های مهارتی، توانمندسازی جوانان، توسعه اشتغال و حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان اعلام کرد.

فرماندار بوشهر نیز با تقدیر از عملکرد جهاددانشگاهی در سال‌های اخیر، از این نهاد به عنوان یکی از بازوهای علمی و اجرایی مؤثر در مسیر توسعه استان یاد کرد. وی با اشاره به اهمیت حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان و نوآورانه، قول مساعد داد تا از محل منابع تملک دارایی و همچنین ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های نفتی مستقر در استان، زمینه‌های لازم برای تأمین زمین و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه پژوهش و فناوری فراهم شود.

مظفری همچنین پیشنهاد داد با همکاری مجموعه‌ها و شرکت‌های نفتی مستقر در استان، جلسات تخصصی جهت راه‌اندازی مراکز پیشرفته‌ای همچون مرکز سرطان و مراکز پایش سلامت در استان برگزار شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=24288

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.