به گزارش خبرنگار دیارجنوب، احمد دشتیزاده روز یکشنبه ۱۶ دی ماه در نشست خبری اظهار داشت: از ابتدای فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با دو مشکل بزرگ آهن آلات و زمین خواری مواجه بودیم که با پیگیری های مکرر مشکلات در زمینه آهن آلات برطرف شد.
وی درخصوص پرونده زمین خواری منطقه ویژه بیان داشت: در مجموع ۱۳۴ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر مورد تصرف غیرقانونی قرار گرفته بود که اسناد آنها نیز صادر و به فروش رفته بود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر افزود: با همت و تلاش مجموعههای دادگستری، بازرسی و نهادهای امنیتی و سیاسی استان تاکنون ۶۰ هکتار از این اراضی به ارزش ۱۱ هزار میلیارد ریال رفع تصرف شده است.
دشتیزاده ارزش این ۱۳۴ هکتار اراضی را معادل ۲۳۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ١١٨ هکتار زمین تنها در یک مرحله به یک نفر واگذار شده بود و ١۶ هکتار دیگر نیز خریداری و در کل ١٣۴ هکتار زمین را تصرف کرده بود.
وی بابیان اینکه رای دادگاه بدوی ۴۳ هکتار دیگر از این اراضی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال صادر شده و به زودی رفع تصرف می شوند، افزود: ۱۲ هکتار دیگر از این اراضی به زودی حکم دادگاه دریافت می کنند و ۷ الی ۸ هکتار مابقی نیز در حال پیگیری هستیم.
دشتیزاده بابیان اینکه در زمان ورود به منطقه ویژه حقوق پرسنل، بیمه و مالیاتِ شش ماه آنها پرداخت نشده بود، افزود: در مجموع منطقه ویژه ۱۶ میلیارد تومان از تامین اجتماعی، مالیاتی و هزینه های دیگر بدهی داشت که در کمتر از یکسال پرداخت شد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر حقوق همه پرسنل به روز پرداخت می شود، خاطرنشان کرد: بدهی های تامین اجتماعی و مالیات نیز همگی پرداخت شده است.
دشتیزاده با اشاره به متراژ ۵۵۲ هکتاری منطقه ویژه اقتصادی بوشهر گفت: در ابتدای ورود به این سازمان، دوربین های محوطه همگی سوخته و هیچگونه روشنایی وجود نداشت که درحال حاضر همه ی این موارد پیگیری و تعمیر و عوض شدند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر تصریح کرد: همه حسابهای مسدود شده شرکت با پرداخت بدهی ها باز و به روال عادی بازگشت.
وی به فروش خودروهای فرسوده شده و نوسازی اشاره کرد و گفت: برای اولین بار یک دستگاه ماشین آتش نشانی برای منطقه ویژه اقتصادی خریداری شد.
دشتیزاده با بیان اینکه ۲۴ سرمایه گذار جدید به مبلغ ۱۱.۵ همت و اشتغالزایی ۷۴۰ نفر در این منطقه جذب شده است، افزود: در حال حاضر ۳۴ شرکت تولیدی، ۳۷ شرکت خدماتی با اشتغالزایی یکهزار و ۴۵۰ نفر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر فعال است.
وی به ۳۱ پرونده زمین های بلااستفاده در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اشاره کرد و گفت: یکی از این پرونده ها شامل ۱۴ زمین با مساحت ۱۲۰۶ هزار مترمربع و به ارزش ۳همت و پرونده دیگر شامل ۱۷ زمین با مساحت ۱۶۲۷هزار متر مربع به ارزش ۷ همت است که در حال پیگیری برای ثبت آنها به نام منطقه ویژه اقتصادی هستیم.
دشتیزاده از صدور ۱۱ پروانه بهره برداری به ارزش ۱۱.۵ همت و ۴۶ جواز تاسیس طی سه سال اخیر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۴۵۰ نفر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر مشغول به کار هستند.