خانه محیط زیست عسلویه افتتاح شد

  • کد خبر : 25331
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
خانه محیط زیست عسلویه افتتاح شد
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: خانه محیط زیست شهرستان عسلویه در راستای ترویج فرهنگ محیط زیستی و تحقق مسئولیت‌های اجتماعی صنایع، با همکاری پتروشیمی بوشهر افتتاح شد.

به گزارش دیارجنوب، عبدالرحمن مرادزاده در آیین گشایش این مرکز با قدردانی از مشارکت سازنده پتروشیمی بوشهر در اجرای این طرح، افزود: افتتاح خانه محیط زیست در یکی از مهمترین مناطق صنعتی کشور، نمادی روشن از اراده جدی برای همزیستی متعادل میان صنعت و طبیعت است.

وی ادامه داد: این اقدام مشترک، گامی مهم در مسیر ارتقای آگاهی عمومی و تقویت مشارکت مردم در حفاظت از محیط زیست به شمار می‌رود.

مرادزاده با اشاره به برنامه پنج‌ساله همکاری با پتروشیمی بوشهر افزود: برنامه‌ریزی شده تا در سال‌های آینده، خانه‌های محیط زیست در دیگر نقاط این استان نیز با همین الگو توسعه یابند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: این طرح نه‌تنها به تجهیز فیزیکی این مراکز محدود نمی‌شود بلکه شامل اجرای دوره‌های آموزشی، تولید محتوای تخصصی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی در راستای فرهنگ‌سازی محیط زیستی نیز خواهد بود.

وی گفت: خانه محیط زیست عسلویه، با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر، به‌عنوان یک پایگاه مردمی و تخصصی در حوزه محیط زیست، فعالیت خود را آغاز کرده و زمینه‌ساز همکاری نزدیک‌تر میان نهادهای دولتی، صنایع و جامعه محلی خواهد بود.

مراد زاده یادآورشد: این مرکز با هدف آموزش، توانمندسازی و جلب مشارکت عمومی، زمینه مناسبی برای اجرای برنامه‌های محیط زیستی در منطقه فراهم می‌آورد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=25331

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.