دبیر ستاد هفته دولت در بوشهر منصوب شد

  • کد خبر : 28602
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
دبیر ستاد هفته دولت در بوشهر منصوب شد
با حکم فرماندار بوشهر، «یونس غلامی‌زاده» به عنوان دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در این شهرستان منصوب شد.

به گزارش دیارجنوب، محمد مظفری ظهر سه‌شنبه در آئین معرفی دبیر ستاد هفته دولت اظهار کرد: در راستای برگزاری منسجم و هدفمند برنامه‌های هفته دولت و با هدف بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های شهرستان، «یونس غلامی‌زاده» به عنوان دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در شهرستان بوشهر منصوب شد.

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی افزود: هفته دولت فرصت مغتنمی برای تبیین خدمات و دستاوردهای دولت مردمی وفاق ملی در سطح شهرستان است و بر این اساس، برنامه‌ریزی دقیق و تعامل سازنده میان نهادها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مظفری خاطرنشان کرد: با توجه به تعهد، تجارب ارزنده و شایستگی‌های آقای غلامی‌زاده، این مسئولیت به وی واگذار شد و انتظار می‌رود با همراهی مدیران اجرایی، برنامه‌های این هفته با نظم، انسجام و محتوای مناسب برگزار گردد.

فرماندار بوشهر در پایان اظهار امیدواری کرد: با عزم مشترک و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها، بتوانیم برنامه‌های هفته دولت را در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمتگزاران صدیق مردم به انجام برسانیم.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=28602

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.