دمای هوا در استان بوشهر کاهش می‌یابد

  • کد خبر : 24697
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
دمای هوا در استان بوشهر کاهش می‌یابد
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوا تا پایان هفته در استان کاهش نسبی خواهد داشت.

به گزارش دیارجنوب، طلیعه محمدی روز شنبه در این ارتباط اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی، با تداوم وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی تا روز چهارشنبه، سواحل استان در اغلب ساعات طی این مدت متلاطم پیش‌بینی می‌شود و خیزش گرد و خاک و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای از پدیده‌های مورد انتظار در این مدت خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: دمای هوا نیز تا پایان هفته کاهش نسبی خواهد داشت.

وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده صاف همراه با غبار محلی، وزش باد، در برخی نقاط گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

محمدی تصریح کرد: جهت وزش باد غالباً غربی تا شمال غربی تا با سرعت ۱۴ تا ۴۰ گاهی تا ۴۶ کیلومتر در ساعت و در سواحل جنوبی گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: ارتفاع موج دریا ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی ۱۸۰ سانتیمتر و در سواحل جنوبی ۱۲۰ تا ۱۸۰ سانتیمتر و در فراساحل جنوبی گاهی تا ۲۴۰ سانتیمتر پیش بینی می‌شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=24697
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.