رفع تصرف ۱۹ هزار هکتار اراضی مرتعی استان بوشهر

  • کد خبر : 14088
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
رفع تصرف ۱۹ هزار هکتار اراضی مرتعی استان بوشهر
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از اجرایی احکام قضایی و رفع تصرف ۱۹ هزار هکتار از عرصه‌های طبیعی و مرتعی این استان خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، عبدالحسین گرشاسبی روز چهارشنبه با اشاره به صدور سند تک برگ برای اراضی ملی، ساحلی و منابع طبیعی گفت: با متخلفان، سودجویان و زمین‌خواران اراضی ملی و منابع طبیعی طبق قانون برخورد می‌شود.

وی راه‌اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در راستای حفظ حقوق بیت‌المال و جلوگیری از تضییع حقوق دولتی با راه‌اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین از تخلفات این عرصه جلوگیری شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با بیان اینکه اراضی ملی و منابع طبیعی استان تحت رصد و پایش قرار دارد، تاکید کرد: یکی از وظایف اساسی و ذاتی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری حفاظت و صیانت از اراضی ملی به‌عنوان انفال است.

گرشاسبی از رفع تصرف مراتع شهرستان دشتی خبر داد و بیان کرد: در همین راستا و با پیگیری مستمر و تنظیم لوایح و دفاعیات قوی حقوقى و حمایت‌های قانونی مسئولان قضایی استان بوشهر به‌ویژه رئیس کل دادگستری استان و دادستان عمومی انقلاب بوشهر, از تملک غیرقانونی اراضی مرتعی و تضییع حقوق عرفی مرتعداران در شهرستان دشتی به مساحت 19 هزار هکتار جلوگیری شد.

وی ادامه داد: در این زمینه با اتخاذ تصمیم شایسته شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان بوشهر رای قطعی به نفع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر صادر و از تصرف این مراتع جلوگیری شد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=14088

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.