ندا قاسمیان پور– به گزارش دیارجنوب، در آستانه ۲۰ مهر ماه روز بزرگداشت حافظ، ۵ نفر از اعضای گروه دوچرخهسواری خلیج پارس شهر برازجان به منظور پاسداشت شعر و ادب فارسی، مسیر کاروانسرای مشیرالملک برازجان تا آرامگاه حافظ در شیراز را رکاب میزنند.
این برنامه با همکاری و حمایت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و با هدف تقویت پیوند فرهنگی میان استانهای بوشهر و فارس برگزار می شود.
دوچرخه سواران دشتستانی از صبح جمعه ۱۸ مهرماه این مسیر را آغاز و حدود ۲۰ الی ۲۵ ساعت رکاب می زنند تا در جشنواره روز بزرگداشت حافظ در شیراز حضور داشته باشند.
اعضای این گروه شامل مهدی باقرزادگان، حسن خسروی، محمود باقرپور، محسن صادقی و علیرضا رهسپار هستند که با شعار «رکابزنی برای فرهنگ و دوستی»، این حرکت فرهنگی را برای نخستینبار در استان بوشهر اجرا میکنند.