به گزارش دیارجنوب به نقل از خبرگزاری مهر، در تحقیقی که در ژورنال Research Notes of the AAS منتشر شده، کارلوس دلا فوئنته مارکوس و رائول دلا فونته مارکوس تمایل زمین به جذب سیارک ها به طور مداوم را توصیف کرده اند. همچنین آنها در این پژوهش سیارک ۲۰۲۴ PT۵ را در حال نزدیک شدن به زمین بررسی کرده و محاسبات خود در این زمینه را نشان داده اند.
محققان در پژوهش جدید سیارک کوچکی را بررسی کردند که ماه گذشته کشف شده بود. قبل از تحقیق مشخص شده بود این سیارک در مسیر برخورد با زمین نیست و محققان تخمین می زدند مدتی گرفتار گرانش زمین شده باشد. براساس تحقیقات پیشین بسیاری از سیارک ها قبل از آنکه از زمین دور شوند در مسیرهای نسبتا یا کاملا بیضی دور سیاره به دام می افتند.
آنها اشاره کردند این سیارک کوچک فقط ۱۰ متر قطر دارد. ۲ محقق با اشاره به اندازه، سرعت و مسیر سیارک توانستند، مسیر آن در چند ماه آینده را محاسبه کنند. آنها متوجه شدند صخره فضایی مذکور قرار است فقط به مدت چند ماه به دلیل محدود شدن با گرانش زمین، به سیاره خاکی نزدیک تر شود.
این تحقیق نشان داد سیارک یکبار دور زمین مدار می زند که ۵۳ روز طول می کشد. این مدار از پایان ماه جاری آغاز می شود و اواسط نوامبر ۲۰۲۴ میلادی پایان می یابد.
همچنین تحقیقات منشا سیارک را نیز نشان داد. به نظر می رسد این صخره آسمانی به کمربند سیارکی Arjuna مربوط باشد که صخره های آسمانی مختلف با مدارهایی متفاوت دور خورشید یا مشابه زمین دارد.