به گزارش خبرنگار دیارجنوب، بخشدار شبانکاره روز سه شنبه ۲۷ شهریور ماه در این آیین ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت: مسئولین مدارس بخش شبانکاره نقش پررنگی در آماده سازی فضاهای آموزشی داشته که شایسته تقدیر است.
ابراهیم حسینی با تاکید به همکاری شهرداری و دهیاری برای اجرای پروژه مهر در بخش شبانکاره گفت: مجموعه شهرداری و دهیاری در این زمینه همکاری و پشتیبانی لازم را داشته تا مهری باشکوه برای آینده سازان ایران اسلامی داشته باشیم.
وی به نقش پر رنگ معلمان در تعلیم و تربیت دانش آموزان اشاره کرد و گفت: ایران عزیز به مثابه درختی تنومند است که شما نوآموزان شکوفه های این درخت هستید و در آینده ثمره ای ارزشمند برای جامعه خواهید بود.
حسینی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با اشاره به رشادت ها و فداکاری های شهدا و ایثارگران در حفظ این مرز و بوم بیان داشت: این نسل در همین مدارس پرورش یافتند و برای همیشه جاودان و الگویی برای نسل های بعد شدند.
رئیس آموزش و پرورش بخش شبانکاره در این آیین از ثبت نام ۴۵۰۳ نفر دانش آموز ایرانی در مدارس منطقه خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۶۰ نفر دانش آموز ایرانی در پایه اول ابتدایی، ۴۰۷ نفر در پایه هفتم و ۲۴۸ نفر در پایه دهم مشغول به تحصیل خواهند شد.
کورش رستمی یادآور شد: جشن بازگشایی مدارس روز یکشنبه اول مهر ماه همزمان در کلیه مدارس منطقه برگزار خواهد شد.