فرماندار دشتی: ورزش کشتی در شهرستان پتانسیل بالایی دارد

  • کد خبر : 31629
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
فرماندار دشتی: ورزش کشتی در شهرستان پتانسیل بالایی دارد
فرماندار دشتی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشتی در شهر خورموج،این شهر را مستعد تبدیل شدن به خاستگاه پهلوانان و قهرمانان کشتی کشور دانست و از اختصاص ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای تعمیر و تجهیز خانه کشتی این شهر خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، رضا مقاتلی در بازدید از خانه کشتی شهید ابراهیم هادی شهر خورموج با بیان اینکه کشتی از ورزش‌ های ریشه‌دار و اصیل ایران است، اظهار داشت: افتخار بزرگی است که در جمع جوانان و نوجوانانی حضور دارم که معتقدم ظرفیت‌های بزرگی برای پهلوانی و قهرمانی در عرصه ملی و حتی جهانی دارند.

فرماندار دشتی با اشاره به اینکه شهرستان دشتی و به‌ویژه شهر خورموج توان تبدیل شدن به خاستگاه کشتی کشور را دارد، افزود: همان‌طور که سال‌ هاست شهر هایی مثل جویبار و آمل به‌ عنوان مهد کشتی ایران شناخته می‌شوند، خورموج نیز این ظرفیت را دارد که در آینده نام خود را در سطح ملی و بین‌المللی مطرح کند.

مقاتلی با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ های ورزشی شهرستان، از اختصاص ۱۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای تعمیر و تجهیز خانه کشتی خورموج خبر داد و گفت: این روند در سال‌های آینده با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی خطاب به ورزشکاران بر جدی گرفتن تحصیل و ترویج اخلاق پهلوانی در کنار تمرینات ورزشی تأکید کرد و گفت: جامعه ورزش ما همان‌ قدر که به قهرمان نیاز دارد، به پهلوانانی با منش اخلاقی نیز نیازمند است.

فرماندار دشتی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تلاش نونهالان، جوانان، مربیان و خانواده‌ها، شاهد درخشش کشتی‌گیران دشتی در میادین ملی و جهانی باشند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=31629
  • نویسنده : محمدرضا محمدی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.