محموله وسایل صیادی غیرمجاز در بوشهر توقیف شد

  • کد خبر : 12725
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹
محموله وسایل صیادی غیرمجاز در بوشهر توقیف شد
سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر گفت: محموله وسایل صیادی غیرمجاز در بوشهر توقیف شد.

به گزارش دیارجنوب، حسین درشته خواه ظهر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پایش مستمر و شبانه روزی اسکله‌های صیادی استان برای مبارزه با صید غیر مجاز و جمع آوری ادوات ممنوعه ترال یک ضرورت است.

وی افزود: عوامل یگان مستقر در پایگاه جلالی به جهت کنترل مبادی ورودی و خروجی (اسکله‌ها) در تاریخ ششم و هفتم آذر ماه، طی گشت زنی در اسکله‌های صیادی شهرستان بوشهر ادوات ممنوعه ترال شامل ۲ جفت تخته صید ترال قایق و یک رشته تور ترال میگو قایق را که به صورت جاساز و مخفی در اسکله‌های صیادی جفره و صلح آباد بود را کشف کردند.

سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر ادامه داد: علیرغم تلاش‌های صورت گرفته صاحبان ادوات مکشوفه مشخص نگردیده و این ادوات ممنوعه به صورت بلاصاحب به انبار یگان استان منتقل شد.

درشته خواه تاکید کرد: در تمام طول سال نظارت و کنترل اسکله‌ها و صیدگاه توسط این یگان در جهت مبارزه با صید غیرمجاز به خصوص صید ممنوعه ترال انجام می‌گیرد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=12725
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.