مدیرکل جدید کمیته امداد استان بوشهر معرفی شد

  • کد خبر : 24745
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
مدیرکل جدید کمیته امداد استان بوشهر معرفی شد
فرید محبی به عنوان مدیرکل جدید کمیته امداد استان بوشهر معرفی و از تلاش های عباس روشن تجلیل شد.

به گزارش دیارجنوب، استاندار بوشهر صبح یکشنبه در این آئین با قدردانی از خدمات عباس روشن مدیرکل قبلی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر برای فرید محبی مدیرکل جدید این نهاد آرزوی موفقیت کرد.

ارسلان زارع ضمن گرامی داشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) در آستانه سالروز رحلت آن حضرت، کمیته امداد را از نهادهای مردمی و از یادگار ماندگار امام راحل عظیم‌الشأن دانست و گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) از نهادهای مهم و تأثیر گذاری است که در عرصه‌های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، حمایتی، اشتغال آفرینی و توانمندسازی بخش قابل توجهی از جامعه در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده است.

وی با تاکید بر حمایت همه جانبه از کمیته امداد در زمینه مأموریت‌های مختلف افزود: این نهاد انقلابی در خدمات‌رسانی به جامعه هدف و فقرزدایی با یاری مردم و حمایت دولت، نقش مهم و برجسته ایفا می‌کند.

جعفر صباغیان قائم مقام کمیته امداد کشور صبح امروز در نشست با استاندار بوشهر ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این نهاد از خدمات عباس روشن قدردانی و فرید محبی را به‌عنوان مدیرکل جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) به استاندار بوشهر معرفی کرد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=24745

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 1
  1. سلام بهتر که روشن رفت هیچ کاری برای کمیته استان نکرد

    دیارجنوب: درج این نظر بمعنای تایید آن نمی باشد

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.