به گزارش دیارجنوب، رضا دریس روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: خمیر مایه یکی از انواع گوناگون مخمر است که در پخت انواع نان ، پیراشکی و پیتزا از آن استفاده می شود.
وی افزود: خمیرمایه مادهای است که در نتیجه رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و دیگر مواد آلی تولید می شود، در نتیجه افزایش حجم، افزایش ارزش غذایی و افزایش عطر و طعم نان را به همراه داشته و آن را پوک می کند.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: در گذشته نیز تخمیر و ورآمدن نان برای مردم اهمیت بسیار داشت و برای این کار از خمیر ترش استفاده می شد اما به تدریج با صنعتی شدن جوامع، تولید واستفاده از مخمر گسترش یافته است.
دریس ادامه داد: عمل ورآمدن با ایجاد گاز کربنیک توسط مخمر باعث میشود که نان حاصل دارای بافت اسفنجی یکنواخت باشد و به علت حجم گرفتن خوب و توزیع حبابهای هوا در آن به راحتی عمل پخت انجام شده و مانع پخت مقطعی و خمیری بودن یا سوختگی سطح نان میشود.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان بوشهرتصریح کرد: گشتهای مشترک بازرسی با حضور صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاههای نظارتی در سراسر استان برنامه ریزی شده و در حال اجرا است تا به صورت دقیق از تخلفات ناشی از عدم اجرای قوانین و مقررات جاری در واحدهای صنفی جلوگیری کند.