نانوایی‌های استان بوشهر ملزم به استفاده از خمیر مایه هستند

  • کد خبر : 8739
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
نانوایی‌های استان بوشهر ملزم به استفاده از خمیر مایه هستند
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: براساس ابلاغ مصوبه کارگروه گندم ، آرد و نان این استان همه واحدهای نانوایی ملزم به استفاده از خمیرمایه در پخت نان هستند.

به گزارش دیارجنوب، رضا دریس روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: خمیر مایه یکی از انواع گوناگون مخمر است که در پخت انواع نان ، پیراشکی و پیتزا از آن استفاده می شود.

وی افزود: خمیرمایه ماده‌ای است که در نتیجه رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و دیگر مواد آلی تولید می شود، در نتیجه افزایش حجم، افزایش ارزش غذایی و افزایش عطر و طعم نان را به همراه داشته و آن را پوک می کند.

سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: در گذشته نیز تخمیر و ورآمدن نان برای مردم اهمیت بسیار داشت و برای این کار از خمیر ترش استفاده می شد اما به تدریج با صنعتی شدن جوامع، تولید واستفاده از مخمر گسترش یافته است.

دریس ادامه داد: عمل ورآمدن با ایجاد گاز کربنیک توسط مخمر باعث می‌شود که نان حاصل دارای بافت اسفنجی یکنواخت باشد و به علت حجم گرفتن خوب و توزیع حباب‌های هوا در آن به راحتی عمل پخت انجام شده و مانع پخت مقطعی و خمیری بودن یا سوختگی سطح نان می‌شود.

سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان بوشهرتصریح کرد: گشت‌های مشترک بازرسی با حضور صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های نظارتی در سراسر استان برنامه ریزی شده و در حال اجرا است تا به صورت دقیق از تخلفات ناشی از عدم اجرای قوانین و مقررات جاری در واحدهای صنفی جلوگیری کند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=8739

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.