هلال‌احمر بوشهر در خط مقدم آمادگی؛ بسیج تمام‌قد برای خدمت در شرایط بحران

  • کد خبر : 25698
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
هلال‌احمر بوشهر در خط مقدم آمادگی؛ بسیج تمام‌قد برای خدمت در شرایط بحران
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر در پی تجاوز سحرگاهی رژیم منحوس صهیونیستی به خاک میهن عزیزمان از آماده‌باش کامل کلیه ظرفیت‌های امدادی، درمانی و پشتیبانی این جمعیت در سراسر این استان خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، احسان ایزدپناه روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر فعال‌سازی سریع ستاد فرماندهی و کنترل عملیات از نخستین لحظات، اظهار داشت: تمامی پایگاه‌های امدادی، خانه‌های هلال، تیم‌های عملیاتی و شعب جمعیت هلال‌احمر در سطح استان در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته‌اند و به‌صورت تمام‌وقت آماده پاسخگویی به شرایط احتمالی هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت آرامش روانی جامعه خاطرنشان کرد: شهروندان به شایعات و اخبار غیررسمی توجه نکنند و اخبار را فقط از منابع رسمی و معتبر پیگیری نمایند.

وی افزود: در صورت بروز هرگونه حادثه یا نیاز به امدادرسانی، سامانه ۲۴ ساعته ۱۱۲ جمعیت هلال‌احمر، آماده پاسخگویی و اعزام تیم‌های امدادی در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.

ایزدپناه همچنین از راه‌اندازی دو سامانه تخصصی برای حمایت از مردم در حوزه سلامت روان خبر داد و گفت: سامانه ۱۱۲ برای دریافت گزارش‌های امدادی و سامانه ۴۰۳۰ با محوریت مشاوره و حمایت روانی شهروندان، به صورت شبانه‌روزی فعال و در دسترس مردم هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر در پایان گفت: ما هلال‌احمری‌ها، همواره در لحظه‌های سخت، در کنار مردم هستیم. تعهد ما، پاسداری از امید، آرامش و سلامت جامعه است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=25698

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.