پرداخت ۱۲ میلیارد تومان مستمری به معلولان بوشهری

  • کد خبر : 6199
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵
پرداخت ۱۲ میلیارد تومان مستمری به معلولان بوشهری
معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر با اشاره به خدمات‌رسانی به حدود ۳۰ هزار معلول استان، گفت: ماهانه به این افراد با حق پرستاری از سوی بهزیستی ۱۲ میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

به گزارش دیارجنوب، محمد کرمی روز شنبه با بیان اینکه در هفته دولت طرح‌های مهمی در حوزه توان‌بخشی استان بوشهر اجرا می‌شود، اظهار داشت: در این هفته عملیات اجرایی ساخت مرکز سالمندان توسط بخش خصوصی در گناوه آغاز می‌شود.

وی میزان سرمایه‌گذاری این طرح را 10 میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: در هفته دولت همچنین 2 مرکز اعصاب و روان توسط بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری 6 میلیارد تومان آغاز می‌شود.

معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر از افتتاح یک مرکز ویزیت در منزل خبر داد و خاطرنشان کرد: در این طرح 3 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

کرمی با بیان اینکه حدود 3 هزار معلول از خدمات تخصصی بهزیستی این استان بهره‌مند هستند، گفت: میزان مستمری این افراد تحت پوشش امسال 40 درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ماهانه به این افراد با حق پرستاری از سوی سازمان بهزیستی 12 میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر با اشاره به حذف پشت نوبتی دریافت خدمات از بهزیستی تأکید کرد: با اقداماتی که در سه سال دولت سیزدهم صورت گرفته است، هیچ پشت نوبتی در حوزه توانبخشی نداریم.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=6199
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.