به گزارش دیارجنوب، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر عصر چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در این برنامه، فعالان اقتصادی و پرورشدهندگان میگو ضمن شرکت در دوره آموزشی از خطوط تولید گروه صنعتی «جی لیان جی» بازدید کردند.
سید حسین حسینی، هدف از این آموزشها را تبدیل ایدههای علمی به راهکارهای اجرایی در صنعت آبزیپروری از طریق تعامل با اساتید برجسته و فعالان حوزه آبزیان عنوان کرد.
وی افزود: همزمان با این دوره تعدادی از تولید کنندگان،پرورش دهندگان و صادر کنندگان کشور با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی استان، ضمن حضور در نمایشگاه VIETFISH آبزیان در ویتنام به بازدید از استخرهای پرورش میگو در این کشور و حضور در دوره های آموزشی در زمینه کنترل بیماری های آبزیان خصوصا بیماری AHPND پرداختند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر ابراز امیدواری کرد: اقدام اینچنینی به رونق تولید و اشتغال در صنایع وابسته به آبزیپروری در استان بوشهر، کمک خواهد کرد.