پیکر شهید پاسدار ایمان قایدی شناسایی شد

  • کد خبر : 25689
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
پیکر شهید پاسدار ایمان قایدی شناسایی شد
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر گفت: پیکر مطهر شهید والامقام ایمان قایدی که در تهران به شهادت رسیده بود، شناسایی شده و زمان انتقال پیکر این شهید به استان بوشهر پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.

به گزارش دیارجنوب، نعمت‌الله غلامپور روز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی آیین تشیع و خاکسپاری شهید پاسدار ایمان قائدی، ضمن محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران افزود: با مشخص شدن زمان انتقال پیکر شهید، برنامه‌ریزی مراسم‌های وداع و خاکسپاری از سوی بنیاد شهید استان انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: رسیدن به اهداف بزرگ هزینه دارد و شهادت سردار سلامی و سرداران شجاع انقلاب، هزینه‌ای بزرگ اما افتخارآمیز است.

مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر یادآور شد: شهید والامقام قایدی از شهدای زنده‌ای بود که امروز در راه آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی و دفاع از مردم و خاک ایران و تمامیت ارضی به فیض شهادت نائل آمد.

غلامپور با تسلیت و تبریک به خانواده‌های معظم شهدا تصریح کرد: این ضایعه، هم برای خانواده شهید و هم برای مردم استان داغی سنگین است، اما در عین حال افتخاری بزرگ برای ملت ایران به‌شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در روزهای اخیر شاهد برانگیختگی شدید احساسات مردم نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی بوده‌ایم؛ مردم در سراسر کشور، از جمله تهران، تجمع کرده و شعارهای مرگ بر تل‌آویو و نابودی نتانیاهو سر داده‌اند و با سر دادن لبیک یا خامنه‌ای، بار دیگر پشتیبانی خود را از نیروهای مسلح و رهبر انقلاب اعلام کرده‌اند.

غلامپور افزود: با توجه به شرایط جوی و گرمای هوا، مراسم تشییع پیکر شهید در مرکز استان در ساعات ابتدایی صبح، حدود ساعت ۶ برگزار خواهد شد، این مراسم پس از ورود پیکر مطهر به استان بوشهر، با هماهنگی فرمانداری و دستگاه‌های مسئول برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: این‌گونه مراسم‌ها همانند اعزام لشکری برای جهاد و کمک به جبهه مقاومت است و می‌تواند تاثیر معنوی مهمی بر فضای روانی جامعه بگذارد.

مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر ادامه داد: پس از تشییع در بوشهر، عصر همان روز پیکر شهید به زادگاهش در روستای چارک شهرستان دشتی منتقل و خاکسپاری انجام خواهد شد.

غلامپور گفت: یک کاروان از خودروها شامل حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه از بوشهر به سمت خورموج و سپس به ورودی چارک حرکت خواهد کرد تا مراسم وداع و خاکسپاری برگزار شود.

وی با بیان اینکه هنوز زمان دقیق ورود پیکر شهید به استان مشخص نیست، افزود: ضروری است حال و هوای انقلابی و شور مردمی در منطقه حفظ شود تا مردم همچنان آماده برگزاری باشکوه این مراسم باشند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=25689

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.