پلیس برخورد جدی تر داشته باشد

چراغ های آزار دهنده، بلای جان رانندگان در بوشهر

  • کد خبر : 23338
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۷
چراغ های آزار دهنده، بلای جان رانندگان در بوشهر
شیوع استفاده از چراغ های آزاردهنده خودرو معروف به «زنون» به یکی از عوامل تصادفات جاده ای در استان بوشهر مبدل شده، اما برخورد موثر و بازدارنده ای با این تخلف دیده نمی شود.

به گزارش دیارجنوب به نقل از خلیج فارس؛ نصب این چراغ‌ ها روی خودرو در شرایطی برای برخی رانندگان به ویژه جوانان مد شده که شب ها دید رانندگان مقابل را کور کرده و تبعات جبران ناپذیری از جمله تصادفات جاده ای در پی دارد.

بسیاری از رانندگان قانونمند از این وضعیت گله مند هستند و با اشاره این نورها را موجب کاهش دید و احتمال بروز خطراتی برای خود و راننده خاطی می دانند.

به گفته کارشناسان، قدرت لامپ زنون به حدی است که در فلاش دوربین‌های عکاسی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چراغ‌های زنون که در برخی خودروها استفاده می‌شود غیر استاندارد است و فیلترهای لازم را برای محافظت از چشم ندارد، به همین دلیل نیز نباید از آن استفاده شود و نصب آن مشمول جریمه است.

سال گذشته، پلیس راه استان وعده برخورد با این دسته از خودروها داده بودند که از چراغ های آزاردهنده استفاده می کنند، اما به گفته رانندگان جاده های استان، این پدیده نه تنها کاهش نیافته بلکه رو به فزونی است.

لازم است پلیس راهور و پلیس راه با شدت بیشتری با این دسته از خودروهایی که با نصب این چراغ‌ها بر روی خودرو و حتی موتورسیکلت خود موجب آزار و اذیت دیگر رانندگان می‌شوند برخورد کنند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=23338

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.