کشاورزان بوشهری برای محصولات باغی کد شناسه بگیرند

  • کد خبر : 13330
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
کشاورزان بوشهری برای محصولات باغی کد شناسه بگیرند
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز ثبت نام محصولات باغی در سامانه سماک برای دریافت کد شناسه خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، کبری توکلی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شروع مرحله داشت محصولات باغی در سال زراعی جدید، پنجره ثبت نام از متقاضیان سامانه سماک از ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ برای محصولات باغی نظیر خرما و مرکبات فعال شده است.

وی افزود: تولیدکنندگان محصولات باغی مذکور می‌توانند در سامانه سماک ثبت نام و پس از طی فرایندهای تولید و ثبت اطلاعات مربوطه توسط مسئولین فنی، در پایان مرحله برداشت گواهی ارتقا سلامت محصولات گیاهی مربوطه را دریافت کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر اینکه پنجره در خرداد ماه غیر فعال می‌شود به متقاضیان توصیه کرد از هم‌اکنون در سامانه ثبت نام نمایند تا در مراحل بعدی و برای اخذ گواهی ارتقا سلامت و کد شناسه با مشکلی برخورد نکنند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=13330

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.