۱۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های اقتصادی بوشهر پرداخت می شود

  • کد خبر : 16529
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳
۱۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های اقتصادی بوشهر پرداخت می شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: بانک‌های این استان برای پرداخت ۱۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در راستای تامین مالی پروژه‌های کلان و توسعه زیرساخت‌های اقتصادی استان توافق کردند.

به گزارش دیارجنوب، رسول رستمی روز جمعه در حاشیه نشست با مدیران بانکی استان بوشهر بیان کرد: بیش از ۹۳ درصد تامین مالی پروژه‌ها به بانک‌ها وابسته است که این موضوع فشار زیادی بر شبکه بانکی وارد کرده است.

وی بیان کرد: تلاش ما این است که با استفاده از روش‌های نوین، از جمله فعال‌سازی شرکت پروژه‌ها، منابع مالی مورد نیاز را تامین و این فشار را کاهش دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر یادآورشد: یکی از برنامه‌های اولویت‌دار استان بوشهر طراحی چارچوب و الگوی مشخص با استفاده از منابع مالی سرمایه گذاران و اهرم کردن آن با منابع بانکی برای سرعت‌بخشی به روند تکمیل پروژه‌های اقتصادی و ایجاد زمینه اشتغال پایدار است.

رستمی ادامه داد: در این زمینه پروژه توسعه پلیمر کنگان با سرمایه‌گذاری ۱.۲ میلیارد دلار از طریق صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک ملت پیگیری شده و علاوه بر این، چندین پروژه با پیشرفت فیزیکی بالا در عسلویه نیز در دستور کار تامین مالی قرار دارند.

وی همچنین از هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت اقتصاد برای فعال‌سازی شرکت پروژه‌ها در استان خبر داد و گفت: فعال‌سازی این شرکت‌ها، علاوه بر کاهش فشار بر بانک‌ها، می‌تواند به اجرای سریع‌تر و کارآمدتر پروژه‌ها کمک کند.

رستمی عنوان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر نیز تمرکز اصلی این سفر، تامین مالی پروژه‌های کلان و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی استان است.

وی افزود: در این راستا، برنامه‌ریزی دقیقی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود و اجرای پروژه‌های کلیدی تدوین شده است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=16529
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.