۲۰۰ اتوبوس برای جابجایی زائران بوشهری اربعین

  • کد خبر : 28756
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
۲۰۰ اتوبوس برای جابجایی زائران بوشهری اربعین
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائران اربعین حسینی در پایانه‌های بوشهر و مرز شلمچه فعال هستند.

به گزارش دیارجنوب، فرزاد رستمی صبح جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۵ مرداد تا روز گذشته (۱۶ مرداد) ۱۱ هزار و ۴۱۳ مسافر از بوشهر به مرز شلمچه اعزام شده‌اند که این جابجایی در قالب ۳۹۹ سفر (سرویس) انجام شده است.

وی یادآور شد: سال گذشته بیش از ۲۷ هزار زائر از خدمات ناوگان حمل و نقل عمومی استان استفاده کردند و برآوردها حکایت از افزایش زائران در کنگره عظیم اربعین امسال دارد.

رستمی خاطرنشان کرد: تأمین ناوگان حمل و نقل عمومی، سرویس و نگهداری ناوگان، آماده باش راهدارخانه‌ها و گروه‌های راهداری، بازدید از پایانه‌ها و مجتمع‌های خدماتی و رفاهی از جمله اقدامات راهداری استان برای این ایام است.

دبیر کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین استان بوشهر اظهار داشت: به زائران گرامی توصیه می‌شود زمان سفر را مدیریت کنند و رفت یا برگشت خود را به روزهای منتهی به اربعین موکول نکنند که دچار مشکلات احتمالی نشوند. همچنین زائرانی که با خودروی شخصی تردد می‌کنند به‌علت طولانی بودن مسیر، گرمای هوا و خستگی، در بازگشت از سفر هر دو ساعت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا سفر ایمنی داشته باشند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=28756

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.