۲۷ نفر از معلولان استان بوشهر در آزمون استخدامی قبول شدند

  • کد خبر : 9209
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
۲۷ نفر از معلولان استان بوشهر در آزمون استخدامی قبول شدند
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان بوشهر گفت: برای نخستین بار آزمون استخدامی ویژه معلولان امسال برگزار شد که از ۱۴۸ نفر شرکت کننده معلول این استان ۲۷ نفر قبول شدند.

به گزارش دیارجنوب، محمد کرمی روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: این آزمون از محل باقی‌مانده ظرفیت خالی سهمیه ۳ درصد معلولان در آزمون‌های استخدامی سال‌های اخیر تامین ظرفیت شده و فرصتی ارزشمند برای استخدامی معلولان در دستگاه‌های اجرایی است.

وی افزود: این آزمون برای استخدام چهار هزار و ۴۸۰۰ نفر معلول در سطح کشور برگزار شد و پذیرفته شدگان در ۴۵ دستگاه اجرایی کشور بکارگرفته می شوند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان بوشهر ادامه داد: قبول شدگان در حال انجام تشریفات اداری برای جذب هستند.

کرمی تصریح کرد: در قانون جامع حمایت از معلولان ۶۰درصد ظرفیت پذیرش کارهای اپراتوری باید به جامعه هدف معلولان اختصاص یابد که این مهم بدرستی اجرایی نشده است.

وی یادآور شد: ۸۵ نفر بیکار دانش آموخته لیسانس و فوق لیسانس و سه نفر دارای مدرک تحصیلی در مقطع دکتری در استان بوشهر بیکار هستند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان بوشهر گفت: هم اینک ۲۹ هزار و ۸۰۰ نفر معلول در این استان تحت پوشش خدمات حمایتی این اداره کل هستند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=9209
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.