۶۷ درصد واحدهای مسکونی روستایی استان بوشهر مقاوم سازی شد

  • کد خبر : 14756
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
۶۷ درصد واحدهای مسکونی روستایی استان بوشهر مقاوم سازی شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر از مقاوم سازی ۶۷ درصد واحدهای مسکونی روستایی در این استان خبر داد و گفت: ۱۰۲ روستای استان بوشهر نیز نیازمند اجرایی شدن طرح‌های ایمن‌سازی است.

به گزارش دیارجنوب، امیر برومند روز جمعه در جمع خبرنگاران به مناسبت ۵ دی‌ماه «روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی» اظهار کرد: این روز فرصتی است تا هر ساله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره قربانیان فاجعه تلخ زلزله بم، زمینه ارتقای آگاهی عمومی و شاخص‌های ایمنی در برابر زمین لرزه در کشور فراهم شود.

وی با اشاره به وجود چندین گسلِ فعال در استان بوشهر گفت: این گسل ها باعث شده تا هر ماه شاهدِ وقوع زمین لرزه های خفیف و در بعضی مواقع بالای ۴ ریشتر باشیم و به طور مستمر با این بلای طبیعی دست و پنچه نرم کنیم.

برومند بابیان اینکه تاکنون ۶۷ درصد واحدهای مسکونی روستایی استان بوشهر با استفاده از ظرفیت تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی مقاوم‌سازی شده‌اند، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته بیشترین سهمیه طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی نسبت به سنوات گذشته، در سالجاری به استان بوشهر تخصیص یافت.

وی میزان سهمیه تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی استان بوشهر در سالجاری را ۱۰۷۰۰ فقره عنوان کرد و گفت: تاکنون ۷۹۰۰ فقره پرونده به مرحله انعقاد قرارداد رسیده که در حال ساخت می‌باشد و باعث ارتقای میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در سطح استان شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر تعداد واحدهای مقاوم‌سازی شده در استان را حدود ۵۰ هزار واحد عنوان کرد.

برومند، ایمن‌سازی روستاها در برابر سیلاب را از طرح‌های مهم بنیاد مسکن استان بوشهر دانست و تصریح کرد: از ۱۸۱ روستای در معرض خطر سیلاب این استان، ۷۹ روستا با اعتبار ۹۶۰ میلیارد ریال ایمن سازی شده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر افزود: ۱۰۲ روستای استان بوشهر نیازمند اجرایی شدن طرح‌های ایمن‌سازی است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=14756

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.