۹.۵ میلیارد دلار کالا از گمرکات بوشهر صادر شد

  • کد خبر : 39447
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
۹.۵ میلیارد دلار کالا از گمرکات بوشهر صادر شد
مدیرکل گمرک بوشهر گفت: در ۱۰ ماهه امسال، بیش از ۲۶ میلیون و ۷۸۰ هزار تن کالا به ارزش ۹ میلیارد و ۵۲۵ میلیون دلار از گمرکات استان بوشهر صادر شد.

به گزارش دیارجنوب ، علی سلیمانی مدیرکل گمرک بوشهر و ناظر گمرکات استان، دوشنبه‌شب در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در ۱۰ ماهه امسال، با احتساب میعانات گازی، ۲۶ میلیون و ۷۸۰ هزار تن کالا به ارزش ۹ میلیارد و ۵۲۵ میلیون و ۲۲۷ هزار دلار از گمرکات استان بوشهر صادر شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی یک درصد افزایش و از نظر ارزشی پنج درصد کاهش داشته است.
وی افزود: محصولات پتروشیمی، میعانات گازی، سیمان و کلینکر، انواع ماهی و میگو، سنگ گچ و گچ بنایی، سبزیجات و صیفی‌جات تازه از مهم‌ترین کالاهای صادراتی گمرکات استان بوشهر بوده‌اند.
مدیرکل گمرک بوشهر با اشاره به مقاصد صادراتی بیان کرد: چین، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، هند، عمان، برزیل، سریلانکا، قطر و بنگلادش از جمله کشورهای مقصد کالاهای صادراتی استان بوده‌اند.
سلیمانی ادامه داد: در همین مدت، ۸۵۷ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۶۵۴ میلیون و ۱۷۹ هزار دلار از طریق گمرکات استان بوشهر و در رویه‌های واردات قطعی و ملوانی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی دو درصد افزایش و از نظر ارزشی دو درصد کاهش نشان می‌دهد.
وی گفت: دیزل ژنراتور برق، قطعات و لوازم یدکی خودروهای سواری، انواع بلبرینگ و رولبرینگ، پارچه، قطعات الکترونیکی، چای، برنج، خودرو سواری و الکتروموتور از مهم‌ترین کالاهای وارداتی به گمرکات استان بوده‌اند.
ناظر گمرکات استان بوشهر افزود: امارات متحده عربی، چین، روسیه، هند، فیلیپین، سریلانکا، ترکیه، ژاپن، آلمان و تایلند مهم‌ترین مبادی واردات کالا به استان بوشهر به شمار می‌روند.
سلیمانی خاطرنشان کرد: درآمد گمرکات استان بوشهر در این مدت به ۲۶۲ هزار و ۲۹۶ میلیارد ریال رسیده است که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به ۲۶ ژانویه، روز جهانی گمرک که مصادف با ششم بهمن‌ماه است، گفت: این مناسبت فرصت مناسبی بود تا در قالب میز خدمت، مسائل و مطالبات جامعه هدف مورد بررسی قرار گیرد.
مدیرکل گمرک بوشهر تصریح کرد: کارکنان گمرک با هدف خدمت‌رسانی مطلوب به مردم، به‌صورت شبانه‌روزی در راستای روان‌سازی، تسریع عملیات گمرکی و تسهیل و توسعه تجارت تلاش می‌کنند.
سلیمانی اضافه کرد: سازمان جهانی گمرک، سال ۲۰۲۶ را با شعار «گمرک هوشیار و متعهد در حفاظت از جامعه» نام‌گذاری کرده که بیانگر نقش مهم گمرک در ابعاد اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور است.
وی در پایان گفت: حوزه نظارت گمرکات استان بوشهر دارای سه اداره‌کل و ۱۲ گمرک تابعه است که گمرک‌های خارگ، پارس جنوبی و دیّر به‌صورت شبانه‌روزی در زمینه ترخیص کالاهای صادراتی فعال هستند و گمرک بوشهر نیز در خصوص کالاهای اساسی، فاسدشدنی و مورد نیاز کشور بدون ایستایی خدمات ارائه می‌دهد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=39447

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.