اختصاص ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بزرگراه دالکی دشتستان

  • کد خبر : 25090
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴
اختصاص ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بزرگراه دالکی دشتستان
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر بزرگراه دالکی به کنارتخته در محور مواصلاتی بوشهر و فارس را شاهراه توسعه جنوب کشور دانست و گفت: این پروژه با اعتبار دو هزار میلیارد تومان از محل سفر رئیس جمهور به استان در حال اجراست.

به گزارش دیارجنوب، شاپور رجایی روز شنبه از پیشرفت قابل توجه پروژه بزرگراه استراتژیک دالکی-کنارتخته خبر داد و گفت: این بزرگراه 18 کیلومتری که دو استان بوشهر و فارس را به هم متصل می‌کند در قالب دو قطعه در حال اجراست که قطعه اول با 80 درصد پیشرفت فیزیکی روبرو است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر تصریح کرد: حدود 14 کیلومتر از این مسیر توسط قرارگاه نصر و قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) در حال اجراست و برای تکمیل کل پروژه به 2000 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از محل سفر ریاست جمهوری تأمین شده است.

رجایی با اشاره به اهمیت این محور ارتباطی گفت: بزرگراه دالکی-کنارتخته نقطه اتصال حیاتی بین دو استان بوشهر و فارس محسوب می‌شود که نقش تعیین‌کننده‌ای در بهبود ترافیک و توسعه اقتصادی هر دو استان خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر پیش‌بینی کرد این پروژه با روند فعلی بر اساس برنامه زمانبندی به بهره‌برداری خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=25090
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.