امحاء مهمات عمل نکرده در جنوب استان بوشهر

  • کد خبر : 46537
  • 27 فروردین 1405 - 11:19
امحاء مهمات عمل نکرده در جنوب استان بوشهر
معاون سیاسی فرماندار شهرستان جم از امحاء مهمات عمل نکرده دشمن آمریکایی صهیونی در شهرستان جم خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، مریم ابراهیمی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری جم صبح امروز در نشستی از امحای مهمات عمل نکرده حمله آمریکایی صهیونی در شهرستان جم خبر داد و بیان کرد: صداهای انفجاری که در اطراف شهر جم به گوش می‌رسد ناشی از انهدام تحت کنترل و سیستم خود انهدامی پرتابه‌های عمل نکرده باقی مانده از حمله آمریکایی صهیونیستی قبل از آتش‌بس است.

وی افزود: ممکن است این صداها تا ابتدای هفته آینده از اطراف شهر جم به ویژه تفرجگاه‌ها که قبل از آتش‌بس با پرتابه‌های حامل نوعی مین با چاشنی‌های انفجاری دارای تایمر مورد اصابت قرار گرفتند به گوش برسد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری جم با بیان اینکه با توجه به انفجارهای کنترل شده جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد تاکید کرد: این اقدام با هدف ارتقای ایمنی محیط و پاکسازی مهمات باقیمانده از هجوم وحشیانه دشمن آمریکایی صهیونیستی علیه کشورمان صورت گرفت و جای نگرانی نیست.

ابراهیمی اضافه کرد: تا زمان اعلام پایان عملیات پاکسازی، مردم از نزدیک شدن به این نقاط خودداری کنند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=46537
  • منبع : تسنیم

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.