انهدام باند سازمان‌یافته فیشینگ در بوشهر

  • کد خبر : 39521
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
انهدام باند سازمان‌یافته فیشینگ در بوشهر
فرمانده انتظامی استان بوشهر از انهدام یک باند سازمان‌یافته فیشینگ که با پوشش خرید طلا اقدام به تطهیر وجوه حاصل از جرایم سایبری می‌کردند، خبر داد.

به گزارش دیارجنوب ، سردار حیدر سوسنی فرمانده انتظامی استان بوشهر سه‌شنبه شب در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی و شکایات متعدد شهروندان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا شهرستان دشتستان با همکاری پلیس فتا مرکز استان بوشهر قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی، تخصصی و اطلاعاتی، اعضای این باند شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: متهمان با سوءاستفاده از اطلاعات بانکی شهروندان و انجام عملیات فیشینگ، وجوه سرقتی را به حساب افراد مختلف واریز و سپس با شگرد خرید طلا از مردم، اقدام به تبدیل و پنهان‌سازی پول‌های نامشروع می‌کردند.
فرمانده انتظامی استان بوشهر تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۰ نفر شاکی در استان بوشهر شناسایی شده‌اند و بررسی ابعاد دیگر این پرونده و شناسایی سایر مالباختگان احتمالی همچنان ادامه دارد.
سوسنی با بیان اینکه یکی از اعضای اصلی باند که به‌صورت مسافر در یکی از خانه‌های مسافر از شهرهای استان اقامت داشته، شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد، خاطرنشان کرد: در بازرسی از محل اقامت وی، مقادیر قابل توجهی طلاجات، ارز خارجی و لیر کشور ترکیه کشف و ضبط شد و متهم تاکنون به حدود ۹۵ میلیارد ریال درآمد حاصل از این شیوه مجرمانه اعتراف کرده است.
وی با اشاره به اینکه متهمان دارای سوابق متعدد کیفری می‌باشند، بر عزم جدی پلیس در مقابله با جرایم سایبری تاکید و از شهروندان خواست تا نسبت به پیام‌ها، لینک‌ها و تماس‌های مشکوک هوشیار بوده و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا یا تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=39521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.