به گزارش خبرنگار دیارجنوب، حمیدرضا شبانکاره فرد شامگاه جمعه با اعلام این خبر اظهار کرد: این حادثه عصر پنجشنبه ۶ دی ماه ساعت ۱۹:۰۰ در روستای پشت پر به مرکز پیام اورژانس اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله ۳ دستگاه آمبولانس به صحنه تصادف اعزام و مصدومین را پس از ارزیابی های اولیه و مراقبت های تخصصی به مراکز درمانی منتقل نمودند.
رئیس اورژانس ۱۱۵ و فوریت های پزشکی شهرستان دشتستان خاطر نشان کرد: متاسفانه راننده خودرو پراید و یکی از سرنشینان خودور پارس علی رغم تلاش بی وقفه پرسنل اورژانس ۱۱۵ و مراکز درمانی در این حادثه فوت کردند.
وی در پایان از پرسنل اورژانس ۱۱۵ جاده ای بالا ده کازرون، پرسنل اورژانس ۱۱۵ تنگ ارم و پرسنل مرکز جامع خدمات سلامت تنگ ارم که تلاش شایانی در این حادثه انجام دادند، تقدیر و تشکر ویژه نمود.
از بس این جاده کم عرض و پیچ در پیچ است و کیفیت آسفالت آن هم افتضاح شده است.
واقعا باید فکری کرد.