به گزارش دیارجنوب، رضا مقاتلی فرماندار شهرستان دشتی، در جلسه هماهنگی اجرای پروژه شهر سالم در شهرستان دشتی، با اعلام این خبر گفت: کارگروه ویژهای برای اجرای این برنامه تشکیل خواهد شد تا با همکاری تمام دستگاههای مرتبط، طرح به صورت کامل و مؤثر پیش برود.
وی با تبریک اعیاد شعبانیه، اجرای این طرح را گامی ارزشمند در راستای توجه ویژه دولت به ارتقای حوزه سلامت دانست و افزود: با توجه به سوابق برجسته رئیسجمهور در عرصه بهداشت و درمان، این فرصت مغتنمی است تا از ظرفیت ایجادشده برای پیشبرد اهداف سلامت در سطح کشور بهره بگیریم.
فرماندار دشتی تأکید کرد: تمام تلاشمان را برای بهبود وضعیت سلامت در شهر خورموج و حتی گسترش آن به سطح شهرستان به کار خواهیم بست و در این مسیر، شهرداری نیز باید با تمام ظرفیت خود در کنار مجموعه بهداشت و درمان قرار گیرد.
مقاتلی در پایان خاطرنشان کرد: در قالب این طرح، وظایف هر دستگاه به طور مشخص تعریف شده و انتظار میرود کلیه مدیران با همکاری و جدیت در اجرای آن مشارکت کنند.















