دوازدهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در استان بوشهر برگزار شد

  • کد خبر : 13713
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
دوازدهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در استان بوشهر برگزار شد
دوازدهمین دوره آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر کشور با حضور دو هزار و ۱۱۰ داوطلب در استان بوشهر در دو حوزه امتحانی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

به گزارش دیارجنوب، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر روز جمعهدر این آیین گفت: در این آزمون دو هزار و ۱۱۰ داوطلب شامل یکهزارو ۳۷۹ نفرآقا و ۷۳۱ نفرخانم برای ۱۶۳ سهمیه در ۱۲ دستگاه اجرایی باهم رقابت کردند.

رحمت الله حسن ابراهیمی افزود: در این آزمون هفت سهمیه استخدامی برای توان‌یابان بهزیستی، هفت سهمیه برای همسر و فرزندان ایثارگران رزمنده ۶ ماه به بالا، ۴۱ سهمیه برای فرزندان جانبازان بالای ۲۵ درصد و ۱۰۸ سهمیه هم برای اشخاص دیگری که خارج از این سهمیه هستند در نظرگرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه نتایج این آزمون دوماه پس از برگزاری از سوی مجری آن یعنی جهاد دانشگاهی اعلام می‌شود، عنوان کرد: در استان سه هزار و ۹۰۰ مجوز استخدام وجود دارد که از این شمار سه هزار و ۵۰۰ نفر جذب شده یا در مراحل جذب هستند و ۴۰۰ نفردیگر هم شرایط لازم را نداشته یا بعضی رشته محل‌ها خالی مانده است.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت وبرنامه‌ریزی استان یادآورشد: در این مرحله از آزمون، داوطلبان آموزش و پرورش به لحاظ تعدد رشته‌های شغلی و حجم شرکت کنندگان حضور نداشتند و یک آزمون خاص به زودی و پس از اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور برای آنها برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=13713
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.