شرکت‌های استان بوشهر با تاخیر ۳ ماه حقوق به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند

  • کد خبر : 32353
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
شرکت‌های استان بوشهر با تاخیر ۳ ماه حقوق به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند
رئیس کمیسیون کارگری استان بوشهر خواستار تحقق اشتغال بومی در صنایع و شرکت‌ها و پرداخت به موقع حقوق کارگران شد و گفت: شرکت‌های استان بوشهر که بیش از سه ماه تاخیر در پرداخت حقوق کارگران دارند، بی‌قید و شرط به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

به گزارش دیارجنوب، احسان جهانیان شامگاه سه‌شنبه در جلسه مشترک کمیسیون کارگری استان و شهرستان‌های جنوبی بوشهر، هم‌افزایی بین مدیریت سیاسی محلی مدیریت صنعت را عامل موثر در رفع مشکلات کارگری استان عنوان کرد و حل مسائل کمیسیون کارگری را وابسته به این هماهنگی دانست.

معاون استاندار بوشهر جنوب استان بوشهر را ایرانی کوچک خواند و گفت: با حضور کارگران و کارفرمایان از سراسر کشور و تعامل آنان با جامعه محلی، صنایع بزرگ نفت و گاز و پتروشیمی، انتظارات به حق اشتغال برای جوانان بومی شکل گرفته و لازم است واحد کار و اشتغال منطقه ویژه، به تحقق اشتغال حداقل 50 درصد نیروهای بومی متعهد شود.

جهانیان ساخت مرکز فنی و حرفه‌ای کنار صنعت را فرصت مهمی برای مهارت‌آموزی و تأمین نیروی ماهر از استان دانست و بر اجرای تفاهم‌نامه منعقد شده تأکید کرد.

رئیس کمیسیون کارگری استان بوشهر با تذکر نسبت به پرداخت منظم حقوق کارگران، این امر را وظیفه قانونی و اخلاقی کارفرمایان دانست و اعلام کرد: طبق مصوبه کمیسیون کارگری، شرکت‌ها و پیمانکاران با بیش از سه ماه تاخیر حقوق، به دستگاه قضایی استان بوشهر معرفی خواهند شد.

این نشست با تمرکز بر حمایت از نیروی کار، مطالبه عدالت شغلی برای جامعه محلی و هشدار نسبت به تخلفات کارفرمایان، شاهد تأکید مقامات استان بر ضرورت پاسخگویی شفاف صنایع نسبت به حقوق کارگران و توسعه ظرفیت‌های بومی بود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=32353

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.