صدور حدود ۵ هزار کارت هوشمند سوخت به‌صورت آنی در منطقه بوشهر

  • کد خبر : 51639
  • 06 مرداد 1405 - 10:36
صدور حدود ۵ هزار کارت هوشمند سوخت به‌صورت آنی در منطقه بوشهر
حسین کاوه‌کوشا مسئول تمشیت و هماهنگی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر از صدور حدود ۵ هزار فقره کارت هوشمند سوخت به‌صورت آنی از زمان آغاز اجرای این طرح در منطقه خبر داد و گفت: به‌منظور تسهیل دسترسی شهروندان در سراسر استان، مراکز صدور آنی کارت هوشمند سوخت در نواحی برازجان، گناوه، عسلویه، دیر و خارگ نیز راه‌اندازی و تجهیز شده‌اند.

به گزارش دیارجنوب، حسین کاوه‌کوشا مسئول تمشیت و هماهنگی منطقه با اعلام این خبر اظهار کرد: از زمان آغاز اجرای طرح صدور آنی کارت هوشمند سوخت در منطقه بوشهر تاکنون حدود ۵ هزار فقره کارت هوشمند سوخت به‌صورت آنی برای متقاضیان صادر شده است.
وی افزود: راه‌اندازی این خدمت با هدف تسهیل فرآیند دریافت کارت هوشمند سوخت، کاهش زمان انتظار مراجعان و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی انجام شده و با استقبال مطلوب شهروندان همراه بوده است.
کاوه‌کوشا با اشاره به توسعه این خدمت در سطح استان تصریح کرد: در راستای رفاه حال شهروندان و جلوگیری از مراجعات غیرضروری به مرکز استان، نواحی برازجان، گناوه، عسلویه، دیر و خارگ نیز به دستگاه‌های صدور آنی کارت هوشمند سوخت مجهز شده‌اند تا متقاضیان بتوانند خدمات مورد نیاز خود را در نزدیک‌ترین محل دریافت کنند.
وی ادامه داد: مالکان وسایل نقلیه فاقد کارت هوشمند سوخت می‌توانند با مراجعه به سامانه FCS.NIOPDC.IR نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند و پس از دریافت پیامک حاوی رمز و اطلاع‌رسانی مربوطه، کارت هوشمند سوخت خود را به‌صورت حضوری دریافت کرده یا در صورت تمایل، درخواست ارسال آن از طریق پست را ثبت کنند.
کاوه‌کوشا در پایان خاطرنشان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر توسعه خدمات هوشمند و بهبود مستمر فرآیندهای خدمت‌رسانی را در راستای تکریم ارباب‌رجوع و ارتقای کیفیت خدمات با جدیت دنبال می‌کند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=51639

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.