مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر در نشست خبری مطرح کرد؛

فعالیت ۲۵۰ مرکز درمانی در استان بوشهر

  • کد خبر : 27909
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
فعالیت ۲۵۰ مرکز درمانی در استان بوشهر
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر از فعالیت و همکاری ۲۵۰ مرکز درمانی دولتی و خصوصی با این اداره کل خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، نعمت الله غلامپور روز دوشنبه در نشست خبری “انسجام ملی” را بزرگترین دستاورد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عنوان کرد و گفت: نوع برخورد ایران با رژیم صهیونیستی بسیار محکم و قوی بود علی رغم سانسورهای خبری که از سوی این رژیم انجام گرفت.

غلامپور به شهادت “ایمان قائدی” از نیروهای هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: پس از انجام آزمایش دی‌ان‌ای، مراسم خاکسپاری در روستای چارک شهرستان دشتی برگزار خواهد شد.

وی جامعه هدف واحد درمان بنیاد شهید را ۵۴ هزار نفر از اعضای خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان پنج درصد به بالا عنوان کرد و گفت: 10 هزار و ۵۰۰ نفر تحت پوشش بیمه پایه و ۱۸ هزار نفر بیمه تکمیلی هستند.

غلامپور با اشاره به وضعیت درمان جانبازان بویژه جانبازان زمین گیر در منزل بیان داشت: سال گذشته ۳ هزار نفر با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بنیاد و صندوق، مورد پایش سلامت قرار گرفتند.

وی بابیان اینکه ۲۵۰ مرکز درمانی دولتی و خصوصی در استان بوشهر با بنیاد شهید همکاری دارند، افزود: اکثر بیماران حاد که برای درمان به استان های دیگری چون تهران و اصفهان مراجعه می کنند که تمامی مراحل درمان تا اسکان برای آنها انجام می‌ شود.
غلامپور با بیان اینکه ۲۸ مدرسه شاهد در استان بوشهر وجود دارد، افزود: آمار فرزندان جانبازان بالای ۲۵ درصد و فرزندان مشغول به تحصیل شهدا ۱۳۴ نفر است و ۷۰۴ دانشجو نیز در طرح شاهد مشغول به تحصیل هستند.

وی در تشریح برنامه های فرهنگی عنوان کرد: شروع سال نو در گلزار شهدا، برگزاری جلسه شورای تامین در همه شهرستان ها، گرامیداشت سالروز شهید رییسی و شهدای خدمت، مراسم استقبال و تشییع شهید ناصر جوهرزاده، مراسم دهه کرامت در روستای چارک، مراسم شهید فرامرزی، برگزاری شورای ترویج فرهنگ شهادت، مراسم بزرگداشت شهدای حماسه مجنون در دشتستان، مراسم شهید ایمان قائدی در خورموج و برکزاری ۱۲ یادواره از جمله برنامه های فرهنگی این اداره کل در سطح استان طی ۴ ماه سالجاری است.

غلامپور بابیان اینکه ۲۲۳ گلزار شده در استان بوشهر وجود دارد، افزود: از این تعداد ۸۴ گلزار در شهرستان دشتستان و مابقی در دیگر شهرستان های استان است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر افزود: سال گذشته ۳۵ گلزار شهدا در سطح استان ترمیم شدند که در سالجاری نیز ۲۵ مورد با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در دست اقدام است.

وی بابیان اینکه در سال گذشته ۱۹۰۰ دیدار و ملاقات عمومی در بنیاد شهید انجام شده است، افزود: طی هفته گذشته نیز ۶ پدر و مادر شهید در سطح استان فوت کردند.

غلامپور از جذب ۱۸۹ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به جامعه ایثارگران استان خبر داد و گفت: این میزان تسهیلات شامل ۹۰ درصد متفاضیان می شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=27909
  • نویسنده : ایمان خوشقدم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.